InfoCash

Artikel

Geld verdienen als affiliate of gewoon als thuiswe

Auteur: sandra0 | geschreven op 17-03-2010

In dit artikel informatie over thuiswerk en het affiliate gebeuren.


Uitleg thuiswerk en affiliate

Ik zal u uitvoerig uitleg geven voor de mensen die geïnteresseerd zijn om thuiswerk voor hun zelf te doen of als affiliate.

Thuiswerk/Affiliate

Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de webwinkel (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke bezoeker, lead of sale die hij genereert via zijn/haar website(s) of zoekmachine campagne

Een eigen affiliate programma op een website is een manier om de verkoop te verhogen door gericht verkeer naar een website te krijgen. Affiliate marketing is efficiënt, omdat het de mogelijkheid geeft te adverteren op basis van het "No cure no pay"-principe.

Alleen als er verkoop uit het affiliate programma op een website voortkomt, betaalt de webwinkel een vergoeding aan de affiliate. Veel bedrijven maken gebruik van Affiliate marketing. Speciale software traceert van welke website de bezoeker komt en logt de resultaten zodat de affiliate inzage heeft in zijn beloning.

Vaak wordt een affiliate netwerk ingezet voor dit traceer werk. Deze netwerken houden als intermediair alle transacties bij en zorgen voor de incassering bij webwinkels en voor de betaling aan affiliates.

Thuiswerk

Wat betreft aangeboden thuiswerk op het internet of thuiswerksite, moet je bijna altijd een duur 0900 telefoonnummer bellen, waar je dan meer dan een kwartier een verhaal hoort en je dus op een gegeven moment dus toch maar weer ophangt omdat het een duur gesprek word.

Voor mijzelf heb ik thuiswerk via het internet nog nooit kunnen vinden. En zo kom
je vaak bedrogen uit of bij de GPT sites waar je dus betaald kan worden met de verdiensten als het klikken van punten en het ontvangen van emails en je dan ook uitbetaald krijg bij een bedrag van tenminste € 10,00.

Als laatste wil ik hierover opmerken dat dit bedrag echter om te halen erg lang duurt en je er echt erg veel voor moet klikken, dus het loont de moeite niet. Echter als je het echt nodig hebt bij je inkomsten, zoals de minima, dan zou ik het toch ook doen.

Met vriendelijke groet,
Sandra Verhoeven

Er zijn op het internet veel Sites die mensen zoals u en ik graag emails laten lezen en klikken. Maar dat levert niet veel op, je moet heel veel klikken om maar bij het eindbedrag van € 10,00 te komen.