InfoCash

Artikel

Facebook vs Netlog

Auteur: Onbekend | geschreven op 23-10-2010

Iedereen kent facebook en netlog maar wat is nu het verschil. Het zijn beide sociale netwerken maar toch vind je er andere mensen terug. En hoe kies je nu de juiste sociale netwerk site? Hier onder staan de voor- en nadelen kort opgesomd zodat jouw keuze wat makkelijker wordt.


Facebook vs Netlog

Ruw gezegd is facebook het grote broertje van netlog. Maar het is niet omdat facebook langer bestaat dat het beter is. Facebook is vooral goed voor mensen die opzoek zijn naar een volwassen sociale netwerk site. Zo is het dat de gemiddelde leeftijd van de gebruikers van facebook hoger ligt dan die van netlog. Ook wordt er de dag van vandaag veel werkrelaties mee gezocht en vastgelegd. Een klein nadeel is dat Facebook is ontstaan in Amerika en is dus grotendeels Engels talig. Ook veel mensen die je terug vindt op facebook spreken Engels en wonen in het buitenland.
Netlog daar en tegen is een jonge en zeer moderne site waar je heel simpel je sociale netwerken kan uitbreiden en vele vrienden kan maken. Ook is netlog een Nederlandstalige netwerk site waar dus vooral mensen uit België en Nederland een account op hebben. Een groot voordeel van netlog is ook dat je geen computer nerd hoeft te zijn om het geheel te snappen en te kunnen gebruiken. ook hoe je geen account te hebben om op netlog het accound van iemand anders te bekijken.
Op beide sites kan je ook toetreden tot groepen die je aanspreken zoals met dezelfde muziekstijl, achtergrond, problemen en veel meer. Dit is zeer leuk want je leert mensen kennen met dezelfde interesses of hobby's.

Besluit

Ben je jonger als achttien en ben je opzoek naar vrienden zou ik voor netlog opteren. Deze moderne site met vele mogelijkheden past beter bij jongeren dan facebook.
Ben je ouder als achttien dan is facebook misschien een betere keuze, omdat je hier meer mensen van je eigen leeftijd gaat aantreffen.