Advertenties

Overige (Computers en Internet)

Pesten via internet en gsm

Pesten via internet en de gsm, beter gekend als cyberpesten is iets dat zeer vaak gebeurt sinds jongeren meer tijd doorbrengen op het internet en op de gsm. Dit is iets dat veel mensen niet zo serieus nemen, omdat dit op het internet of op de gsm gebeurt, terwijl dit hetgeen is was dat zo erg maakt.
Auteur: Tina13 | geschreven op 20-01-2013

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPad?

In dit artikel wordt u stap voor stap uitgelegd hoe u een app kan verwijderen van u Ipad.Ook kunt u lezen hoe u apps kunt verwijderen met iTunes. Door het verwijderen van apps die u niet gebruikt word u Ipad weer een stuk sneller,wat natuurlijk een groot voordeel is.
Auteur: hannob | geschreven op 19-01-2013

Computerterminologie voor dummies A tot C

Ken je heHiert gevoel als mensen over een computer aan het praten zijn, je kent de helft van de woorden niet waarover ze spreken? Zou je graag wat beter kunnen meepraten? Zou je zelf wat meer willen te weten komen over de computer? Bekijk an de onderstaande termen rond computers!
Auteur: sofiitj | geschreven op 27-05-2012

Alles over Windows 8

Windows 8, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. De opvolger van Windows 7 heeft een aantal nieuwe functies, zoals snel opstarten en een geheel nieuwe interface. In dit artikel noem ik alle nieuwe functies die Windows 8 gaat krijgen.
Auteur: DiedB1 | geschreven op 26-09-2011

Cd-rom

Hoe werkt een cd(-rom)? Hoe zit het fenomeen branden in elkaar? Hoe zit het met de levensduur? U leest het hier...
Auteur: klavierplezier | geschreven op 29-11-2010

Teksten schrijven voor het web

Internet gaat steeds meer informatie bevatten in de vorm van artikelen. Mensen houden van het gemak dat ze artikelen kunnen lezen op het internet omdat ze zo ook nog iets kunnen bijleren. Daarvoor moeten goede teksten geschreven worden. Webteksten zijn namelijk anders dan teksten in normale artikels...
Auteur: Patricki | geschreven op 24-05-2010

Cursus Flash Les 1

Je kunt met Flash websites maken, banners maken, animaties, spelletjes. Je kunt veel opnoemen en het is wel mogelijk met Flash!

Een reeks artikelen (ongeveer 10 lessen, dus 10 artikelen) zal gaan over Flash, voornamelijk CS4. We kijken ook een keer naar de nieuwe Flash CS5, maar we werke...
Auteur: Patricki | geschreven op 21-04-2010