InfoCash

Artikel

Zwarte gaten

Auteur: djenne | geschreven op 08-03-2011

Zwarte gaten zijn spiralen die zich bevinden in het zonnestelsel... Er zijn er ontelbaar veel en niemand weet waar je naartoe gaat wanneer je erin vliegt. Je gaat aan een enorme snelheid, daar je gewoon constant draait. Denk maar aan de beweging van een kogel die zich voortbeweegt in een geweer.


Trip naar een andere beschaving

Een zwart gat is een spiraal, wanneer men erin vliegt kan je aan een enorme snelheid naar ergens anders reizen. Persoonlijk denk ik niet dat je in het verleden terecht komt. Ook niet echt in de toekomst. Maar gewoon in een andere beschaving. Waar precies kan onmogelijk gezegd worden als je het niet geprobeerd hebt. Voor hetzelfde geld kom je terecht op een planeet met dino's. Daarom dat niemand zoiets durft proberen. Als mens is het ook zeker niet aan te raden. Het kan potentiële zelfmoord zijn, of gewoon leuk. Hoe je het kan testen is bvb. met een muis ofzo. Amerikanen staan ervoor gekend proeven uit te voeren op dieren, Russen ook. Dus waarom niet eens een muis door zo een zwart gat sturen die een camera op haar huid heeft hangen. Het is zeker niet verstandig om dicht bij zo een zwart gat te gaan vliegen, daar de magnetische kracht enorm is en je waarschijnlijk van 100 meter boven het gat, gewoonweg opgeslokt wordt. Denk maar aan een draaikolk in het water.

Dus wanneer men een muis door zo een zwart gat stuurt met een camera op, of gewoon met een chip hoe ze kunnen zien waar het muisje terecht komt. Dan weet men al iets meer. Het zal dan ook wel te maken hebben welk moment op de dag dat men die muis laat opslokken door het zwarte gat. Want stel dat het muisje terecht komt in een ander universum. Dan zal dat bepaald zonnestelsel waar dat universum zich in bevindt, ook wel in een soort eliptische beweging om zijn of haar zon of zonnen draaien. Dus kan men evengoed om 18.01u bij de dino's terecht komen. En daarna om 18.32u bij de Aziaten terecht komen.