Advertenties

Electronica RSS

Huishoudelijk

De stofzuiger, hoe het begon

Ook het handige huishoudelijke apparaat de stofzuiger heeft ergens zijn oorsprong liggen en is door iemand bedacht. In dit artikel alles over het ontstaan.
Auteur: JoostB | geschreven op 13-11-2010

Meer Huishoudelijk

Multimedia

I-pad versus e-reader

Tegenwoordig zie je minder en minder mensen met een boek. De technologie gaat er almaar op vooruit, maar velen van ons kunnen niet volgen. Wat is dat nu eigenlijk dat het boek vervangt? Wat kan het allemaal? Hoe heet het? Hoe werkt het? Kost het veel? Dit kan je allemaal vinden in het onderstaande a...
Auteur: sofiitj | geschreven op 27-05-2012

Alles over de iPhone 4, de nieuwe smartphone!

Iedereen kent hem wel, DE iPhone 4 van Apple. hieronder vindt je veel informatie over deze smartphone. Ook vind je hieronder de korte geschiedenis van de iphone. veel succes met het lezen!
Auteur: pvdvlies | geschreven op 27-02-2011

ITunes

Lees hier alles over Itunes!!!!
Auteur: TheBrutalLegend | geschreven op 07-09-2010

Meer Multimedia

Overige

Electronica, wat is dat?

Electronica gebruiken we elke dag wel. We komen het vrijwel overal tegen, in elke ruimte. We kunnen er ons huishoudelijke apparaten mee gebruiken en bijvoorbeeld ons computer mee runnen. Overal om ons heen is electronica. We kunnen electronica beschouwen als iets heel moeilijks, iets natuurkundigs. ...
Auteur: Patricki | geschreven op 18-10-2012

Apple's nieuwe MacBook Pro

Apple heeft in juni 2012 een MacBook Pro met Retina scherm aangekondigd op de WWDC. Deze MacBook heeft naast een Retina scherm een snelle processor en is lichter en dunner dan de voorgangers.
Auteur: Infocasher | geschreven op 14-06-2012

Wat zijn gadgets.

Iedereen heeft het wel of heeft erover gehoord. Ze zijn er in diverse soorten. Er bestaan zelfs speciale winkels voor gadgets. Maar wat is een gadget nou eigenlijk en waarvoor worden ze gebruikt. Zijn ze nodig of net juis overbodig.
Auteur: ABelle | geschreven op 02-03-2011

Meer Overige

Spellen en consoles

Nintendo dsi(XL), Nintendo 3ds of een psp kopen?

Ben je van plan om een Nintendo Dsi (XL), Nintendo 3DS of een PSP (Playstation Portable) te kopen of twijfel je nog? Hier zijn een paar redenen die jou kunnen helpen!
Auteur: fbeter | geschreven op 22-07-2012

Nintendo Wii, Xbox 360 of een Playstation 3 kopen?

Ben je van plan om een Nintendo Wii, Xbox 360 of een Playstation 3 te kopen of twijfel je nog. Hier zijn een paar redenen die jou kunnen helpen!

Auteur: fbeter | geschreven op 21-11-2010

TOCA race driver

Het beste multiplayer race-spel voor op de computer, TOCA race driver. Met meer dan 30 circuits en heel veel verschillende wagens heb je oneindig veel mogelijkheden!

Auteur: vincentR | geschreven op 11-11-2010

Meer Spellen en consoles

Telecom

Mobiele abonnementen

Als u een andere mobiele telefoon wilt aanschaffen dan is het handig om verschillende telecom abonnementen eerst te vergelijken. Zodra u weet wat uw belgedrag is, kunt u makkelijker uw keuze maken.
Auteur: tries70 | geschreven op 25-07-2012

Mobiele telefoon met Android of iOS.

Tegenwoordig worden meer mobiele telefoons aangeschaft met Android of iOS. Dit is een besturingssysteem dat wordt gebruikt voor o.a. mobiele telefoons. Hiermee kun je vele applicaties gratis downloaden zoals berichten versturen, games en veel meer. Doordat vele services gratis aangeboden worden is ...
Auteur: tries70 | geschreven op 15-07-2012

Klacht melden bij een telefoonprovider

Heeft u een klacht over uw telefoonrekening of misschien de klantenservice dan kan het wel eens met deze artikel verledentijd worden. In dit artikel komt u stap voor stap te weten hoe u een klacht bij de telefoonprovider kan indienen.
Auteur: hannob | geschreven op 06-07-2012

Meer Telecom