InfoCash

Artikel

Alles over de iPhone 4, de nieuwe smartphone!

Auteur: pvdvlies | geschreven op 27-02-2011

Iedereen kent hem wel, DE iPhone 4 van Apple. hieronder vindt je veel informatie over deze smartphone. Ook vind je hieronder de korte geschiedenis van de iphone. veel succes met het lezen!


Algemeen

De iPhone is de smartphone van 2010. Wij hopen dat deze ook in 2011 weer de gangmaker wordt. Met een iPhone 4 kan je zoveel meer dan met andere smartphones. Dat maakt de iphone stukken duurder. En zeker met de HD Camera en beeld die HD kwaliteit aan kan. En zijn ook veel verwachtingen van de iPhone 5. De iPhone 5 wordt nog uitgebreider. De iPhone 4 heeft een microsim nodig. Deze zijn te verkrijgen bij Vodafone, KPN en T-Mobile. De proccessor is een goede proccessor die je ook vaak in Samsung telefoons zitten. Deze zijn vaker beter in gebruik door Apple dan door Samsung. Samsung verkoopt de proccessoren aan Apple. Apple stopt deze dan in de iPod's en iPad's. Het geheugen is voldoende om 15 applicaties te gelijkertijd te hebben open staan. Er is geen echt limiet. Maar als je 15 applicaties hebt openstaan gaat hij heel snel leeg.

Geschiedenis

In juni 2010 kondige Steve Jobs de iPhone 4 aan. Al eerder uitgekomen was de iPhone 3 GS. Hij werd goed ontvangen door de Apple fans. Het is nu 1 van de beste smartphones en zal bij sommige niet meer uit de hand komen. Het is bewezen dat een smartphone erg verslavend is. En dat andere mensen in de omgeving snel jaloers worden op een smartphone. In 2010 sloot Steve Jobs een contract met t-mobile. Daardoor was t-mobile de gelukkige om de iPhone als eerst in voorraad te hebben. T-Mobile was voor een lange tijd de enige aanbieder van de iPhone. Tot later de concurrentie begon met BlackBerry. De iPhone was ook opeens prepaid te verkrijgen bij Vodafone. En dat maakt de toekomst een stuk groter voor Apple!


InfoCash

Artikel

RELEVANTE ARTIKELEN