InfoCash

Artikel

I-pad versus e-reader

Auteur: sofiitj | geschreven op 27-05-2012

Tegenwoordig zie je minder en minder mensen met een boek. De technologie gaat er almaar op vooruit, maar velen van ons kunnen niet volgen. Wat is dat nu eigenlijk dat het boek vervangt? Wat kan het allemaal? Hoe heet het? Hoe werkt het? Kost het veel? Dit kan je allemaal vinden in het onderstaande artikel. Lees snel verder!


Wat is een e-reader? (ook wel tablet genoemd)

- Het is een apparaat waarmee je digitale teksten kan lezen. - De voornaamste vorm van tekst op de e-reader is het e-book.- Een e-reader heeft meestal de grootte van 1 blad uit een boek. 

Wat kan je nog meer met de e-reader?  

Vele mensen denken dat je enkel kan lezen op een e-reader, maar dit is helemaal verkeerd!Op vele e-readers kan je ook de volgende dingen doen:

- Surfen op het internet- Het bekijken en opslagen van foto's-  Het bekijken van films- Het spelen van spelletjes- Het afspelen van muziekDit hangt uiteraard wel af van het soort e-reader dat je gekocht hebt. 

I-pad versus e-reader

Wat is nu het grote verschil tussen de e-reader en de i-pad? DE PRIJS

Vele mensen betalen heel veel geld aan een i-pad, terwijl je eigenlijk net hetzelfde kan doen met de e-reader. Een i-pad kost al snel 600 a 700 euro, terwijl een e-reader eerder 200 a 300 euro zal kosten. I-PAD NET IETS PRAKTISCHER 

De i-pad is net iets praktischer voor mensen die voortdurend op het internet moeten surfen. Hoewel de e-reader ook al veel mogelijkheden biedt op het internet. 

Hoe lees je boeken op je e-reader? Waar haal je ze?

E-books (boeken om digitaal te lezen) zijn eigenlijk niet zo moeilijk te vinden. Je vindt ze vooral op het internet. Hier kan je e-books downloaden. Tegenwoordig zijn de e-books in de mode aan het geraken en vind je bijna van elk boek een e-book. 

E-reader versus gewoon boek

Waarom verkiezen vele mensen een e-reader boven een boek? Als je 's avond 's in je bed nog snel een stukje  wil lezen, is het praktischer om een e-reader vast te houden, dan een volledig boek. Een e-reader kan je met 1 hand vasthouden en een boek moet je met 2 handen vasthouden. Een e-reader weegt helemaal niet veel. Het hangt af van e-reader tot e-reader, maar elk model is zo gemaakt dat het heel praktisch is om vast te houden.  


InfoCash

Artikel