InfoCash

Artikel

Boodschappen besparen in deze crisis periode.

Auteur: shiranna | geschreven op 19-09-2011

Zo bespaar je op je boodschappen! Handige tips die ECHT werken! Ja mensen alles word werkelijk veel duurder! En we kunnen er over klagen en piekeren. Maar dit lost totaal niks op. Een oplossing zoeken en dit artikel door lezen is een prima optie om te besparen op de dure boodschappen van tegenwoordig


Boodschappen besparen in deze crisis periode.

We voelen het allemaal deze crisis periode.

Alles lijkt wel duurder te worden?!. Ik hoor steeds meer mensen zeggen dat ze het bijv met 75+/- euro deden per week voor 2 personen. Je denkt wat doe ik toch fout. Nou niks, Het komt door de crisis. Zelfs de aldi die redelijk goedkoop was is in prijs gestegen. Hier zijn wat tips hoe je kan besparen op je boodschappen.

  • Flesjes bronwater, Koop ze eenmalig en vul ze daarna bij met kraan water.
  • Sla, haal liever een kropsla inplaats van zakjes gesneden sla.
  • Zakjes met krieltjes of aardappelschijfjes, haal liever een zak aardappelen, Scheelt echt, Een blik of glazenpot met groenten zijn net zo gezond als verse groenten.

 

Heeft je supermarkt naar keuze aanbiedingen. Maak hier gebruik van. Ga vooral voor de 2 halen 1 betalen aanbieding. Het is voor sommige mensen altijd weer een kunst om een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Schrijf voor je naar de machtige supermarkt gaat op wat je wil koken.

  • Het is altijd belangrijk om op te schrijven wat je precies nodig hebt. Want ik weet het uit ervaring! Ga ik zonder boodschappenlijstje naar de supermarkt dan haal ik altijd meer en dan is mij, Wat wil ik voor de  hele week koken inspiratie ook weg.
  • Dure producten voor goedkopere vervangen, Je zult merken dat het niet veel uitmaakt in sommige producten.
  • Chips? haal inplaats van 1 grote zak , Een groot pak met zakjes chips van 25 gram pst.

Ga als het nodig is en als je tijd hebt naar verschillende supermarkten voor aanbiedingen.

Neem tijd voor de aanbiedingen. Heb je een hekel aan folders , Bekijk de aanbiedingen online. Zoek je favoriete supermarkt op in een zoekmachine. Of kijk op de verpakking van je favoriete product.

 

Zo kunt u minstens wel 50 % besparen!!!.