InfoCash

Artikel

Hoe maak je een heerlijke rollade.

Auteur: Webmaster | geschreven op 14-06-2011

Hoe maak je een lekkere rollade in een hand omkeer, die maak je gewoon lekker zelf. Je kan er iemand bij vragen voor hulp. Je hebt er wel voor nodig een dunne hitte bestendige touw. Die kun je kopen bijna bij elke bouwmarkten. Lekkere vlees kruiden van de ambachtelijke slager. En lekkere gemalen kruidnagels plus een klein beetje peper en een heel klein beetje zout. Of als tip maggie kruiden drie. Daar krijg je een heerlijke jus van. Die kun je er zelf nog aan toevoegen. Ik wens jullie allen veel succes.


Hoe maakt je de lekkerste rollade.

De lekkerste rollade die maak je natuurlijk zelf, als je het kan. Of met hulp van iemand die het ook wil leren. En zo moeilijk is het ook al weer niet. Je koopt gewoon varkens lapjes van de slager. En je koopt gewoon dunne touw bij de bouwmarkt wat hitte bestendig is. En je doet er ambachtelijke kruiden van de slager, kruidnagel, peper, en zout. Je snijd de vlees wat al in lapjes is nog een keer door. Spreidt het uit over de aanrecht en doe alle kruiden en zout er goed over. Dan doe je alles op elkaar en bindt dan met de touw alles heel goed vast. Je pakt dan een touw en knoop deze stevig vast rondom het vlees. En zo doe je dat dan om de anderhalve centimeter. Goed vast maken dat het niet gauw lost laat. En dan pak je de braadpan en doe daar een half pakje braad boter in. Zelf weten wat voor merk je gebruikt. Ieder heeft zijn eigen methode en het manier van boter. En de rollade rondom bruin bakken, en doe als de rollade een bruine kleur heeft gekregen. Water bij de vlees en laat het goed gaar worden. En als de rollade goed gaar is geworden, en dan dien je het het op, dan mag de rollade van gaarheid uit elkaar vallen. Zo dat je een heerlijke sappige rollade hebt. En de jus van de rollade is dan zo heerlijk dat je er meer van gaat eten. Geniet er maar lekker van en je kunt er boontjes bij eten of witte kool. Probeer het maar is niet zo moeilijk, het het is gemakkelijk om te maken. Of als tip kun je maggie kruiden drie proberen, en daar krijg je een heerlijke jus van. Lekker met sperzieboontjes en aardappelen.