Advertenties

Overige (Eten en Drinken)

Goedkoop tafelen tijdens de Kerstdagen

Tijdens de Kerstdagen gaat het veel mensen om gezelligheid met vrienden of familie en lekker eten. Echter raakt de crisis veel van deze personen of willen juist gewoon zo goedkoop mogelijk lekker en lang tafelen. In dit artikel worden enkele tips gegeven om voor zo weinig mogelijk geld toch lekker e...
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 21-10-2013

Makkelijke hapjes voor feestjes

Met verjaardagen en dergelijke is het altijd maar weer de vraag: wat serveren we de gasten? Blokjes kaas en stukjes worst zijn de hapjes die we eigenlijk tegenwoordig te gewoontjes vinden. Dus we willen iets anders dan anders. Niet te moeilijk of teveel werk. Maar wèl dat de gasten kunnen zien en p...
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 01-11-2012

Selenium en Zink tekort

Lange tijd hebben we gedacht, dat we voldoenden vitaminen, mineralen en spoorelementen binnenkrijgen, wanneer we maar gezond genoeg eten. En er zijn veel mensen die dit nog steeds denken. Maar is dit ook zo?
Auteur: Vigilance | geschreven op 14-04-2012

Gezond en ongezond eten

Gezond en ongezond eten, een hedendaags onderwerp waar veel over word gediscussieerd. Maar wat is nou gezond eten en wat is ongezond eten? Dit artikel bespreekt hoe je gezond en ongezond eten goed van elkaar kunt onderscheiden.
Auteur: mrsbrainysmurf | geschreven op 12-09-2011

Er was eens een wortel.

In dit artikel wordt de geschiedenis van de botanische wortel kort weergegeven. Hiermee poogt dit artikel een aanvulling te zijn op de weinige, nederlandstalige informatie en u meer informatie te bieden over de wortel.
Auteur: JWster | geschreven op 14-04-2011

Gezonde tussendoortjes.

Gezond tussendoortjes zijn belangrijk nu er steeds meer mensen kampen met overgewicht. Leer nu alles over gezonde tussendoortjes. Deze tussendoortjes zijn ideaal om tijdens een dieet te gebruiken, maar ook geschikt om een keer te proberen voor jezelf of voor kinderen.
Auteur: antrax | geschreven op 08-03-2011

Een kopje koffie.

Koffie is een van de meest gedronken pepmiddellen dat er op de markt te verkrijgen is. Dit pepmiddel bevat cafeïne die ervoor zorgt dat je een opgewekt gevoel krijgt. Miljoenen mensen uit bed om in de ochtend hun eerste kopje koffie op te drinken.
Auteur: antrax | geschreven op 08-03-2011

Alles over de "Pancake"

Pannenkoeken, iedereen kent ze en de meesten vinden ze ook erg lekker, maar wat weten we nou echt van pannenkoeken? Weet u bijvoorbeeld hoe ze zijn ontstaan en waar ze eerst voor gebruikt werden?
Auteur: Joszhy | geschreven op 07-12-2010

Kerstdrankjes.

Naast een kerstdiner houden we allemaal wel van een lekkere drankje voor bij het kerstdiner. Maar wat past er nou echt goed bij een kerstdiner ? En wat is makkelijk of lekker en gewild op een kerstfeest?

Auteur: antrax | geschreven op 06-11-2010

De Rol Van Voedsel

Voedsel is wat alle levende wezens (organismen) nodig hebben om in leven te blijven. Voedsel wordt in je lichaam omgezet in energie. De hoofdzaak van voedsel is om te dienen als brandstof. Als je een appel eet komt hij in je maag terecht. Daar wordt het eten omgezet in energie. Het voedsel kan er oo...
Auteur: mrsbrainysmurf | geschreven op 31-10-2010

Pagina    1    2    3