Advertenties

Recepten (Eten en Drinken)

Het leren koken met de braadzak

Hoe gebruik je de braadzak? Er zijn veel recepten mogelijk die je kunt gebruiken om met de braadzak te koken. Het is een gemakkelijke manier om te koken, maar ook nog eens een gezonde manier om te koken.
Auteur: Maaike | geschreven op 21-12-2013

Italiaanse lasagne

Dit is mijn variatie voor Italiaanse lasagne. Persoonlijk gaat mijn voorkeur er naar uit om verse ingrediënten te gebruiken voor dit recept, al wil het ook prima met een ''potje'' ;)
Auteur: Webmaster | geschreven op 28-04-2013

Recept voor het maken van een salade niçoise

Ik heb dit recept vanuit mijn koksopleiding geleerd. Een lekker recept om eens uit te proberen of te variëren voor thuis. Zowel apart als maaltijdsalade te eten als bij de hoofdmaaltijd.
Auteur: Webmaster | geschreven op 14-07-2012

Recept: Zomerse pastasalade

Eet u in de zomer ook liever eens iets anders dan altijd de traditionele kropsalade, maïs, tomaat garnaal, komkommer of BBQ? Wil u eens iets verfrissends, dat bovendien goedkoop, lekker en snel bereid is? Lees verder en u vindt het ideale zomerrecept waar u vrienden en familie zeer blij zal mee mak...
Auteur: Lieselot_90 | geschreven op 20-05-2012

Cordon blue (kip of varken)

Dit is een recept voor een cordon blue. Je kunt het met varkens- of kippevlees maken. Tevens staat er variatie recept bij vermeld, zodat je het een keer kunt afwisselen.
Auteur: Webmaster | geschreven op 14-03-2012

2 Quiche recepten

2 mooie klassiek Franse recepten; 1 voor een quiche met groene asperges met verse roomkaas (vega) en 1 recept voor quiche met spinazie en zalm. Beide de moeite waard om eens te proberen. Je kunt het serveren met een bijvoorbeeld een gemengde salade (als je wilt).
Auteur: Webmaster | geschreven op 25-12-2011

Recept voor aardappelkroketjes

Dit is een recept voor het maken van aardappelkroketjes. Een gerecht wat ietwat tijd kost, maar zeer zeker de moeite waard is om te maken (en eten). Je kunt het met diverse andere gerechten combineren.
Auteur: Webmaster | geschreven op 21-12-2011

Zuurkool stamppot in het vat recept met spekjes en

Bij deze een recept voor zuurkool stamppot (in het vat) met spekjes en rookworst Een simpel en makkelijk te volgen en te bereiden recept voor een lekkere stamppot voor de winsterse dagen. Dit recept is genoeg voor ongeveer 3 a 4 personen met extras erbij gerekend.
Auteur: Webmaster | geschreven op 20-12-2011

Gevulde tomaten.

Drie heerlijke recepten van gevulde tomaten, wie wil nou niet met kerst of een ander feestelijke gelegenheid een heerlijke warme voorgerecht op zijn of haar tafel serveren? Lees gauw verder voor drie budget recepten van gevulde tomaten.
Auteur: antrax | geschreven op 10-11-2011

Recept voor Italiaanse kipkotelet

Ik heb dit recept ''afgekeken'' van een restaurant toen ik er werkte op een blauwe maandag. Italiaanse kipkotelet. Een lekker recept om eens uit te proberen of te varrieren voor thuis.
Auteur: Webmaster | geschreven op 05-11-2011

Pagina    1    2    3    4    5    6