InfoCash

Artikel

Zo word jij een topverkoper!

Auteur: Marjolein | geschreven op 04-06-2012

De inleiding van je artikel komt hier. Het doel van je inleiding is om lezers nieuwsgierig te maken naar je artikel.Ben jij benieuwd naar de 7 manieren, tips en trics om een goede verkoper te worden? Op veel verschillende manieren en websites kan jij er voor zorgen dat je veel geld kan verdienen op het internet. Wil jij graag op vakantie, of die mooie scooter kopen.. Straks kan dat! Lees meer....


Internet en het verkopen van producten

Sinds mei vorig jaar (2011) ben ik bezig me te specialiseren op het gebied van (producten en diensten) verkopen op internet. Zelf heb ik al enkele duizenden euro’s verdiend op internet en kan wel zeggen dat ik aardig wat kennis heb over geld verdienen op het internet. Verkopen op internet is verdeeld in verschillende onderdelen en categorieen. Je kan je producten en diensten verkopen op verschillende pagina’s, dit is afhankelijk van het soort product en of je een ondernemer bent of een particulier. Dit zijn slechts enkele vragen die voorbij zullen komen tijdens het starten van verkopen op internet. In dit artikel deel ik in het kort de geheimen, praktische tips en verschillende manieren om een topverkoper te worden op internet.

 

First Steps First!

 

Mentaliteit, houding, uitstraling, enthousiasme en oprechte interesse in klanten vormt de basis van succesvol verkopen. Internet is een zeer dankbare bron bij het zoeken en vooral verkopen van producten (en diensten). Het is dus van belang dat jij ervoor zorgt dat je vindbaar bent en inspeelt op te wensen van de consumenten. Zijn de oprecht geinteresseerd in je product of willen ze het vaak liever eerst echt in handen hebben gehad. Het kopen van kleding en het boeken van reizen en vakanties is het sterkst gestefen de afgelopen twee jaar.

 

Hoe, wat en waar?

 

Één van de eerste punten waar je tegen aan gaat lopen als je wilt beginnen met het verkopen van producten of diensten op internet is de vraag: hoe, wat en waar? Het antwoord op de vraag is voor misschien niet het makkelijkste maar ik ga je daarbij helpen. Wat is je doel? Verkopen van een enkele producten die je hebt staan op je zolderkamer, of ben je een ondernemer of werknemer en wil je je producten verkopen? Ook dat kan! Het is enkel een kwestie van focussen op wat je wilt!!Een goede aanrader wil ik noemen Marktplaats. Hier kan iedereen gratis advertenties plaatsen (m.u.v. enkele groepen) het nadeel hiervan is dat je als bedrijf moet betalen om een link naar je website toe te voegen. Voor eigenaren van bedrijven wil ik dan ook mee geven dat je gratis een webshop kan opzetten, ook facturen e.d. kunnen automatisch worden verstuurd en dit scheelt je een hoop werk! Huur iemand in die elk product hier wil in zetten tegen enkele euros per uur (want dit kost wel even). Een goed systeem om je webshop mee op te zetten is Luondo. Via Google kan je dit heel gemakkelijk vinden!

 

Wat nu?

 

Ga aan de slag met bovenstaande genoemde zaken en ik zal later terug komen op verdere tips en trics. Indien mogelijk zal ik hier later een gratis uitgebreid e-book aanbieden. Hierin worden alle punten bedekt, zowel van het verkopen van producten tot het gebruik van Social Media hierbij.