InfoCash

Artikel

Bijverdiensten

Auteur: Joanna | geschreven op 04-04-2010

Meer werkende bijverdiensten vanuit uw eigen huis. Naast de eerder genoemde bijverdiensten vanuit uw eigen huis zal ik er nog een paar noemen variërend van uw eigen hondenuitlaatservice tot uw eigen webwinkel.


Maak uw eigen magazine

Wilt u goede ondersteuning bij een succesvol en bewezen franchise concept, te weten een stadsgebonden magazine? Wilt u uw eigen magazine gaan uitbrengen? Dan kan dit bijvoorbeeld bij Nederland Bruist.

Studeren en op zoek naar een bijverdienste?

Studeer je nog en ben je op zoek naar een bijverdienste? Zou je bijvoorbeeld vanuit huis commerciële teksten willen schrijven voor websites om meer bezoekers en conversie te genereren? Of iets willen bijverdienen als ondertitelaar Duits-Nederlands en Duits-Engels? Een andere mogelijkheid is bijverdienen als community reporter en op zoek gaan naar interessant nieuws voor de community members. Inspireren door onder andere het laatste nieuws te verspreiden via een blog, nieuwsbrieven en Twitter. Deze en meer bijbanen zijn te vinden op ZoekBijbaan.

Word oppas

Er blijft altijd vraag naar gediplomeerde gastouders. dus bent u bijvoorbeeld al voor uw eigen kinderen thuis combineer dit dan door op andere kinderen te passen. Stichting My Horeb is op dit moment bijvoorbeeld op zoek naar gediplomeerde part-time gastouders.

Word thuisdocent

Kunt u Nederlandse les geven aan buitenlandse taal studenten? Heeft u bovendien een kamer over en kunt u voor maaltijden zorgen? Meld u dan bijvoorbeeld bij Home Language International aan als thuisdocent.

Start uw eigen hondenuitlaatservice

Bent u dol op honden en op wandelen start dan uw eigen hondenuitlaatservice vanuit huis. Zo is het heel goed mogelijk om van uw hobby uw beroep maken. Bouw uw eigen klantenkring op. Er bestaat zelfs een 'stap voor stap' handleiding om dit voor elkaar te krijgen.