InfoCash

Artikel

Thuiswerk

Auteur: Joanna | geschreven op 05-04-2010

Alhoewel er heel veel verhalen de ronde gaan over dat er geen betrouwbaar thuiswerk zou zijn wil ik dat toch weerleggen. Er is zeker wel betrouwbaar thuiswerk.


Starten met thuiswerk

Hou je voor ogen dat je niet rijk van thuiswerk wordt, nee het is net als gewoon werk, je kunt er wel van leven maar je zult er veel energie in moeten stoppen en tijd. Dus begin naast je huidige baan en zie het als bijverdienste of stort je erop en betaal voral zelf helemaal niks.Geen inschrijfgeld, geen starterspakket, bel geen betaalnummers. Een inkomen van een beginnende thuiswerker bestaat uit allemaal kleine beetjes. Dus is het zaak voor voldoende kleine beetjes te zorgen.

Inpakwerk voor thuis

Er is heel veel vraag naar maar nauwelijks aanbod van inpakwerk voor thuis.
De thuiswerkcentrales die er in Nederland zijn kunt u gewoon op internet vinden
betaal dus ook geen geld voor deze adressen.
Bijna alle thuiswerkcentrales in Nederland hanteren een wachtlijst dus laat je op deze wachtlijst plaatsen en betaal hier wederom niet voor.

Wat kun je wel voor thuiswerk doen

Dan rijst natuurlijk vanzelf de vraag wat kan ik wel voor thuiswerk doen? Als u wel de deur uit wilt gedeeltelijk en ook uw eigen uren wilt inplannen kunt u verwegen om consulente te worden. Hier zijn legio mogelijkheden in van relatiebemiddeling via kinderkleding tot aan parfum en cosmetica.

Begin uw eigen webwinkel

Wilt u helemaal uw huis niet uit bijvoorbeeld omdat u dan geen kinderoppas hoeft te regelen dan zult u al snel uitkomen bij werken via internet. Misschien zou u uw eigen webwinkel kunnen beginnen. Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig met een kant en klare webwinkel die u kunt vullen met bijvoorbeeld uw eigen (zelfgemaakte) producten. Hier is nauwelijks technische kennis voor nodig.

Keurmerk thuiswerk

Let u ook vooral als u overweegt om toch ergens voor te gaan betalen op of het betreffende bedrijf op de witte lijst voor thuiswerk staat.
Het kan namelijk bijvoorbeeld zo zijn dat u parfum wilt gaan verkopen en u een pakket met proefmonsters moet aanschaffen, heel logisch eigenlijk, kijk dan of het parfum bedrijf op de witte lijst staat.