InfoCash

Artikel

Thuiswerken

Auteur: Joanna | geschreven op 05-04-2010

Is het betrouwbaar thuiswerk om bijvoorbeeld 'emails te verwerken'?
Kan ik ergens gratis thuiswerkadvies krijgen?
Kan het kwaad als ik ergens mijn banknummer in vul?


Is emails verwerken betrouwbaar?

Als u ergens een advertentie ziet waar u 25 Euro of meer wordt aangeboden om emails te verwerken trap hier niet in. U zult dan zelf eerst toevallig dat bedrag moeten storten en zult al heel snel bedrogen uitkomen. Het enige dat u voor u geld zult ontvangen is een 'handleiding' over hoe gratis advertenties te zetten en mensen 25 Euro naar uw rekening te laten storten in ruil voor diezelfde handleiding van u.

Kan ik ergens gratis thuiswerkadvies krijgen?

Gelukkig kunt u op internet ook gratis thuiswerk advies krijgen. Het is bovendien altijd raadzaam om eerst het betreffende thuiswerkbedrijf in Google in te typen, eventueel met het woord 'oplichting of opgelicht' erbij en mocht uw bij Kassa of Radar uit komen weet u ook genoeg. Gratis advies over thuiswerk werkzaamheden krijgt u bij GratisAdviseurs en ThuiswerkAangeboden.

Banknummers achterlaten betrouwbaar?

Is het betrouwbaar als mij ergens gevraagd wordt om mijn banknummer in te vullen voor inzage in thuiswerkvacatures?
Nee absoluut voorzichtig mee zijn. Op de eerste plaats moet u helemaal niet gaan betalen voor het inzien van vacatures die gratis op internet te vinden zijn.
Mocht u toch onverhoopt een x bedrag hebben betaald en uw banknummer hebben achtergelaten ben heel voorzichtig want het kan zomaar zo zijn dat er nu automatisch geld wordt afgeschreven iedere maand opnieuw.
Het komt dan helaas ook voor dat de betreffende aanbieder van 'thuiswerk' niet op uw mails reageert.
Bel uw bank dat u die afschrijving wilt stopzetten en blijf net zo lang uw geld terug boeken als nodig.

Thuiswerken laat je goed informeren

Thuiswerken is dus een kwestie van je goed laten informeren en een beetje de weg weten op het internet. Het is zeker niet onmogelijk. Er is ook betrouwbaar thuiswerk, u zult er echter niet rijk van worden maar wel voor voldoende inkomen kunnen zorgen met veel geduld en inzet.