InfoCash

Artikel

Fabels bij thuiswerk

Auteur: hollander1957 | geschreven op 23-05-2010

Er zijn vele fabeltjes over thuis werk, je zou er rijk mee worden of met weinig tijd veel geld verdienen.
In onderstaand artikel kunt u lezen wat hier wel of niet van waar kan zijn.


wat wel en wat niet

Thuiswerk organisaties beloven veel en bieden in veel gevallen erg weinig.

Ik heb me de laatste 6 maanden bij diverse thuiswerk organisaties aangemeld om op die manier wat geld bij te verdienen. Van vele kreeg ik eerst een mailtje dat ik een ( behoorlijk) bedrag moest storten voordat ze iets voor me gingen doen, ofwel eerst betalen en daarna het artikel bekijken of het nuttig is. Ben niet slim maar zo dom ben ik ook niet.
Sommige sturen me dagelijks bijna voor MLM organisaties waarbij je een flink inkoop bedrag eerst moet betalen voor je misschien een leuk zakcentje kunt gaan verdienen, ben nog steeds niet echt dom. Ook zijn er organisaties die na aanmelding je mailbox vervuilen met zogenaamde snelle methodes via GTP sites ( Get To Paid). Nu doe ik hier al enige jaren aan mee, puur voor de lol, en je verdiend daarmee tussen de 100 en 150 euro per jaar. Niet echt om luxe van te gaan leven dus.

Ik wil de goede en betrouwbare organisaties niet beschadigen, vandaar dat ik in dit artikel geen namen noem, ze zijn er namelijk wel. Maar wil u graag wijzen op de volgende punten over thuiswerk:
Betaal nooit iets voor u weet wat het is dus inschrijfgeld, niet doen.
GTP sites, zijn leuk om erbij te hebben maar maken u niet financieel onafhankelijk.
MLM organisaties, laat u goed voorlichten en ook diverse verschillende bedrijven en als u het gevoel hebt dat degene boven u verhoudingsgewijs wel erg veel aan u verdiend is het een pyramide en verboden bij wet.

Zoals met vele dingen laat u altijd eerst GOED informeren ga diverse aanbieders langs en kies dan degene waarbij u een goed gevoel hebt. Allemaal beloven ze gouden bergen echter vergeten te vertellen van de gigantische tol die u moet betalen om de berg op te mogen.

Voor info kunt u mij altijd mailen