InfoCash

Artikel

6 stappen voor een succesvolle Ebay winkel

Auteur: asabeta1 | geschreven op 22-06-2010

Wanneer je, je eigen eBay webwinkel wilt gaan beginnen is het van essentieel belang dat je weet welke stappen je moet nemen om te beginnen. Het is niet moeilijk, maar het kost je veel tijd om alles op te zetten.

Om je te helpen bij het opzetten van je eBay winkel heb ik de meest belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet.


1. Schrijf je in voor een gratis eBay account

Het eerste wat je moet doen is inschrijven voor een gratis eBay account. Het is niet moeilijk, het neemt alleen wat tijd in beslag.

2. Wordt bekend met eBay

Voordat je geld kan gaan verdienen met eBay, moet je wel weten hoe eBay werkt. Neem de tijd om rond te kijken en zoek uit wat alles betekend.

3. Vind producten om te verkopen

Je hebt producten nodig om te verkopen. Je kan producten krijgen van verschillende plaatsen zoals:

- Je eigen huis
- Garage verkopen
- Vlooien markten
- Groothandelaer
- Dropshippers

Je kan ook meer verkopen dan één soort product, maar wees voorzichtig, je kan al snel de fout in gaan door te veel verschillende soorten te gaan verkopen.

4. Begin een veiling

Als je éénmaal een product gevonden hebt, wil je die zo snel mogelijk gaan verkopen. Dit is gratis, maar als je het product verkocht hebt, vraagt eBay een kleine bijdrage. Heb daar wel erg in.

5. Besluit of je een abonnement op een eBay winkel wilt.

Ebay accepteerd iedereen om een eigen eBay winkel te beginnen. Als je een eigen winkel wilt beginnen, moet je elke maand een kleine bijdrage betalen, of je nu verkopen hebt gehad of niet.

Bekijk de winkels van andere eBayers, daar kan je ook inspiratie vandaan halen.

6. Wacht en begin met het verdienen van geld

Je hoeft nu alleen nog maar te wachten totdat je, je eerste spulletjes verkoopt. Als alles goed loopt, zorg dan dat je reputatie goed blijft. Dit is belangrijk om je klanten te houden, en nieuwe klanten te krijgen.

Nu je de belangrijkste stappen weet, kan je meteen beginnen met je eigen eBay zaak. Hoe sneller je ermee begint, des te sneller je geld gaat verdienen.