InfoCash

Artikel

Sparen hoe doe je dat het best?

Auteur: Dannyy1992 | geschreven op 04-09-2010

Sparen, Iedereen doet het op zijn eigen manier. Maar wat is nou de beste en gemakkelijkste manier om te sparen? Ja iedereen heeft hierop zijn eigen antwoord. Toch wil ik jullie wat tips geven over sparen.


Bank uitzoeken

Als eerste zou ik jullie aanraden om een bank uit te zoeken met zoveel mogelijk rente over je geld heen, Dit betekent hoe meer geld je op je bank hebt hoe meer geld je er bij krijgt. Zodra je een goede bank hebt gevonden met veel rente percentage, Dan kan je dus een rekening afsluiten bij die bank.

Beveiligen van je rekening

Bij de meeste banken kan je je rekening beveiligen. Dit betekent dus dat je geen geld eraf kan halen maar wel erop kan zetten. Mocht je je geld echt nodig hebben dan kan je altijd naar de bank gaan en het geld eraf halen. Toch is het wel beter om je bankrekening te beveiligen want zo haal je minder snel geld van je bankrekening af. Je moet natuurlijk niet al je geld op je bankrekening zetten want anders kan je steeds heen en weer naar de bank en dat schiet natuurlijk ook niet op.

Automatische overschrijving

Bij de bank kan je ook een automatische overschrijving aanmaken, Dit betekent dus eigenlijk gewoon dat er bijvoorbeeld per week geld naar jou bankrekening gaat. Je kan zelf kiezen om de hoeveel dagen of weken jij geld naar jou bank wilt sturen. Als je een vaste baan hebt dan zou ik je dit aanraden want dit werkt super. Zo vergeet je geen geld op je rekening te zetten en spaar je een hoop geld bij elkaar.

Is het wel veilig?

Ik kan je garanderen dat het sparen van geld uitermate veilig is. Elke bank heeft een licentie en ze kunnen niet zomaar geld van jou rekening afhalen. Dan word hun bedrijf gesloten en krijg jij alsnog je geld terug. Maar het komt haast nooit voor dat een klant van een bank word opgelicht. Een bank heeft ook strenge regels als het gaat om stelen.
Jou rekening is alleen van jou en voor de rest komt er helemaal niemand op, Ze kijken ook niet op jou rekening alleen als jij er om vraagt.