Advertenties

Lenen (Financieel)

Het Bureau Krediet Registratie; BKR

In 1965 is het Bureau Krediet Registratie opgericht, beter bekend als het BKR. Hier wordt het Centraal Krediet Informatiesysteem, oftewel het CKI, beheert en bijgehouden. Met als doel om te zorgen voor een verantwoorde financiele dienstverlening in Nederland.
Auteur: Dirkje | geschreven op 30-03-2011

Waarom je best geen geld leent

Tegenwoordig zien we overal reclame over allerhande kleine leningen die je zogezegd zonder rente kan afsluiten. Ik bedoel maar, televisietoestel op afbetaling, playstation op afbetaling, auto op afbetaling. Zijn dit echt zaken waarvoor mensen zouden moeten lenen? Of hebben we een spaarprobleem?
Auteur: djenne | geschreven op 25-01-2011

Geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder BKR is moeilijk maar niet onmogelijk. Er zijn omstandigheden te bedenken waarin dat voor u noodzakelijk is. Uw auto is niet door de keuring heen gekomen en moet onmiddellijk worden vervangen. U hebt geld nodig voor een noodzakelijke opknapbeurt van de badkamer. U moet verhuizen en ...
Auteur: HectorServadac | geschreven op 03-01-2011

Externe financieringsmethoden

Informatie over hoe banken u geld lenen.
Auteur: Daatsel | geschreven op 14-10-2010

Een lening.

Lenen, het lijkt soms zo gemakkelijk. Een bedrag die je krijgt, waarvan je maandelijks een kleine deel van terug betaald. Hoewel lenen dan misschien wel heel gemakkelijk lijkt, het heeft al menig mensen in een hoop ellende gebracht. Lenen lijkt leuk. Maar soms is het niet meer leuk. Lenen kost meer ...
Auteur: antrax | geschreven op 04-10-2010

De leencapaciteit


De leencapaciteit in de bedrijfseconomie goed uitgelegd.
Auteur: laurens313 | geschreven op 13-09-2010

Lenen kost geld

Dit artikel gaat over het Lenen van geld, Veel gezinnen in Nederland lenen geld, Bijvoorbeeld als ze op vakantie willen gaan en ze hebben het geld net niet. Of ze komen geld tekort in een maand. Toch is dit allemaal niet zo verstandig, of toch wel?
Auteur: Dannyy1992 | geschreven op 05-09-2010

Lening afsluiten in plaats van rood staan

Vrijwel iedere betaalrekening biedt de mogelijkheid om rood te staan. Wat veel mensen niet weten is dat dit een zeer dure manier van geld lenen is. Het is handig dat de mogelijkheid bestaat in uw betaalrekening, maar het kan een begin zijn van grotere tekorten.
Auteur: spaarder | geschreven op 04-09-2010

Wanneer komt u in de schuldsanering?

Mensen met een laag inkomen, hebben vaak geen geld over aan het einde van de maand. Door een kleine tegenslag kunnen zij eenvoudig diep in de schulden terecht komen. De schuldsanering kan in sommige gevallen uitkomst bieden.

In onze samenleving moet u maandelijks beschikken over een vast...
Auteur: spaarder | geschreven op 01-09-2010

Slim Lenen

Veel mensen sluiten een lening af zonder zich te bedenken met welke gevolgen dit kan zijn. Een lening kan heel erg handig zijn, maar het kan ook heel erg onhandig zijn. Waar moet ik op letten wanneer ik een lening afsluit?
Auteur: Joszhy | geschreven op 31-08-2010

Pagina    1    2