Advertenties

Sparen (Financieel)

Beleggen of sparen

Mooie tijden om via een vaste maandelijkse inleg geld te "maken" via een beleggingsverzekering zijn momenteel verleden tijd. Maar wat is dan de juiste keus.... een spaarrekening? In onderstaand artikel meer over de mogelijkheden om wellicht uw oudedagsreserve iets zekerder te stellen.
Auteur: remcokuup | geschreven op 26-03-2013

Sparen hoe doe je dat het best?

Sparen, Iedereen doet het op zijn eigen manier. Maar wat is nou de beste en gemakkelijkste manier om te sparen? Ja iedereen heeft hierop zijn eigen antwoord. Toch wil ik jullie wat tips geven over sparen.
Auteur: Dannyy1992 | geschreven op 04-09-2010

Grote verschillen in spaarrente

Spaarrentes met elkaar vergelijken loont de moeite. Door spaarrekeningen te vergelijken, kunt u meer rendement halen uit uw spaargeld.
Auteur: spaarder | geschreven op 03-09-2010

Waar krijg ik de hoogste spaarrente?

Om de inflatie te corrigeren moet u zorgen voor de hoogste spaarrente over uw spaargeld. De verschillen in spaarrentes tussen de diverse banken zijn zeer groot. Waarom zou u genoegen nemen met een lage spaarrente indien de hoogste spaarrente voor iedereen toegankelijk is.
Auteur: spaarder | geschreven op 01-09-2010

Besparen, van noodzaak tot sport

Besparen is voor veel mensen noodzakelijk. Op het moment dat het moet is het ook niet leuk. Nooit geld voor iets leuks, nooit geld voor iets extra’s. Het is ook om moedeloos van te worden. Maar als je het besparen nu eens gaat zien als extra inkomen en van dat extra inkomen ook af en toe eens iets...
Auteur: pannehoeve | geschreven op 11-08-2010

Hoe kan ik geld besparen?

In deze economisch moeilijke tijden wil iedereen toch wat sparen en besparen op hun aankopen. Maar hoe doen zij dit? Ik zal in dit artikel enkele tips proberen meegeven!
Auteur: kimberly18 | geschreven op 31-07-2010

Ik wil geld besparen.

Geld besparen, iets want we allemaal wel willen maar soms weten we niet waar we moeten beginnen met geld besparen. We willen sparen voor onze toekomst of voor een nieuwe auto, we hebben allemaal dromen. Maar hoe kan je nu het beste besparen?
Auteur: antrax | geschreven op 05-06-2010