Advertenties

Hobby en Vrije tijd RSS

Boeken en strips

De kameleon en Snelle Jelle

Dit artikel is een verhaal dat ik zelf geschreven heb. Het verhaal gaat over het feit dat Hielke en Sietse, de gebroeders van de kameleon Snelle Jelle ontmoeten. En dan..
Auteur: haspeltje | geschreven op 26-10-2012

Helen Vreeswijk, topschrijfster!

Houdt u ook zo van lezen? Weet u alleen niet zo goed welke boeken u moet gaan lezen? Als u van spannende en ook (deels) waargebeurde verhalen houdt, lees dan nu verder!
Auteur: Onbekend | geschreven op 18-04-2011

Recensie "huis van de moskee"

Het boek “Huis van de moskee” is geschreven door Kader Abdolah. Het boek werd geschreven in het Nederlands en uitgegeven in 2006. Het verhaal gaat over het bewind van de Sjah wat resulteerde in een revolutie waarin Komeini aan de macht zou komen. Dit realistisch en waargebeurde onderwerp maakt h...
Auteur: Onbekend | geschreven op 23-10-2010

Meer Boeken en strips

Dating

Dating? of E-Dating

dating? wat is nou de perfecte manier om een date te vinden?
vind ik mijn prins(ses) uit mijn mooiste sprookje in de supermarkt, in de kroeg vanavond?
durf ik wel een stap te zetten? of staat mijn prins ook op die bekende datingsite.

Auteur: cherishe | geschreven op 04-05-2010

Meer Dating

Fotografie

Cursus Fotografie Les 2

In deze les 2 gaan we kijken naar foto's maken. Hoe maak je een foto? Misschien zal je denken, dat je daarvoor heel veel functies van je digitale camera moet kennen, maar helemaal niet!

Door creatief foto's te gaan maken, en niet één foto!, kun je hele leuke resultaten krijgen. Ik ga j...
Auteur: Patricki | geschreven op 19-04-2010

Cursus Fotografie Les 1

Dit is artikel 1 van de fotografiecursus. Deze cursus gaat heel veel dingen behandelen op het fotografie gebied, zowel voor amateurs als voor profs.

Wat komt allemaal aan bod?

- hoe je goede panoramafoto's maakt
- portret foto's maken
- compositie
- bel...
Auteur: Patricki | geschreven op 19-04-2010

Meer Fotografie

Hobby

Komt scoubidou weer in?

Een aantal jaar geleden was scoubidou echt super hip en iedereen zag je het op straat doen. Waarom wordt er geen gebruik meer van gemaakt? En waar zijn al deze leuke figuurtjes gebleven?
Auteur: Onbekend | geschreven op 16-04-2011

Kunst.

Kunst, wat verstaan wij onder kunst? Iedereen heeft zo zijn eigen mening.In vogelvlucht door de geschiedenis van kunst.
Auteur: Miierandaaa | geschreven op 11-09-2010

K1 en Muy Thai.

Dit artikel hier gaat over vechtsporten, niet algemeen maar over een tak binnen de vechtsport, namelijk K1 of Full contact vechten. Dit gebeurt met regels ook al zou je denken dat deze er niet zijn.
Auteur: dracoonv85 | geschreven op 10-08-2010

Meer Hobby

Overige

Sieraden maken

Sieraden maken de man. Of vrouw. Armbanden, oorbellen, ringen en kettingen kunnen een outfit helemaal af maken maar soms betaal je vrij veel voor een mooie armband of ander sierraad. Zelf sieraden maken is dan een perfecte uitkomst om je outfit compleet te maken en om zelf sieraden te maken heb je h...
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 13-10-2013

Anti verveel tips voor regenachtige middagen

Wat doe je met je kinderen als de regen met bakken uit de lucht komt en je kinderen zijn in verband met de herfstvakantie of de woensdagmiddag vrij? De televisie verveelt al snel en ook de (spel)computer biedt niet de hele middag soelaas. Neem dan de volgende tips ter harte en maak er een fantastisc...
Auteur: Lichtpuntje | geschreven op 14-01-2013

Zelf tassen maken

Je kunt je, als vrouw zijnde, soms letterlijk rot zoeken naar dè ideale tas. De perfecte kleur, genoeg ruimte, extra vakjes, lang of kort hengsel, van textiel, wol of katoen. Het is soms best een behoorlijke zoektocht. Maar eigenlijk is het heel simpel om je eigen tas te maken. Ik geef enkele voorb...
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 06-09-2012

Meer Overige

Spellen

Pro Evolution Soccer 2012 of Fifa 12?

De eeuwen oude strijd tussen Konami en EA lijkt eindelijk tot een eind gekomen te zijn. EA bracht FIFA 12 op 30 september uit, maar Pro Evolution Soccer 2012 liet nog even op zich wachten. Pro Evolution Soccer kwam op 13 oktober uit.
Auteur: Onbekend | geschreven op 30-10-2011

Nintendo

Nintendo is een multinationaal bedrijf dat tegenwoordig bekend staat voor een van de succesvolste bedrijven in game hard- en software . Nintendo staat vooral bekend voor hun eerste actieheld : Mario.
Auteur: mabye99 | geschreven op 06-09-2010

table top wargaming, een veelzijdige hobby

Warhammer is een spel en een hobby ineen. Gebaseerd op de verhalen van schrijver J.R. Tolkien van The lord of the Rings. Door de vele verschillende legers en figuren is er voor iedereen wel iets leuks om te schilderen of om juist het spel mee te spelen.
Auteur: franksmoney | geschreven op 20-06-2010

Meer Spellen