InfoCash

Artikel

Pro Evolution Soccer 2012 of Fifa 12?

Auteur: Webmaster | geschreven op 30-10-2011

De eeuwen oude strijd tussen Konami en EA lijkt eindelijk tot een eind gekomen te zijn. EA bracht FIFA 12 op 30 september uit, maar Pro Evolution Soccer 2012 liet nog even op zich wachten. Pro Evolution Soccer kwam op 13 oktober uit.


Nieuwe opties.

Bij Pro Evolution Soccer is het nu mogelijk om de optie ''become a club boss'' te doen. Dat houdt in dat je nu de eigenaar van een club kunt zijn je moet dan dingen doen zoals de financiën bijhouden enzovoort. Verder zien de spelers er veel beter uit en heb je nu off  the ball control. Dat betekent dat je tijdens het spelen andere spelers kunt bewegen. Ik vind het jammer dat bij Pro Evolution Soccer niet zo een uitgebreide carriere mogelijkheid hebt. Ook is het jammer dat je bij Pro Evolution Soccer 2012 niet de functie hebt om een keeper te zijn, maar je kunt ook niet alles hebben. Maar Pro Evolution Soccer heeft erg veel nieuwe opties erbij gekregen.

Bij Fifa zijn de ultimate team en de carriere opties veel uitgebreider ook zien de spelers er beter uit. Er is een veel beter voetbalpassie gekomen vind ik zelf. Er is ook het zo geheten true injuries dat betekent dat als er een speler getackeld wordt dan grijpt hij naar de juiste plek. Voorbeeld een speler wordt op zijn enkel getrapt en in vorige spellen greep hij dan gelijk naar zijn knie, maar bij Fifa12 grijpt hij door true injuries naar zijn enkel. Kortom Fifa12 heeft een hoop nieuwe opties. 

Als je het mij vraagt zijn de spellen heel erg aan elkaar gewaagd dus ik vind het wederom een onbesliste strijd tussen Konami en EA. Ik zelf ben meer een fan van Pro Evolution Soccer 2012, omdat bij Pro Evolution Soccer meer de spelers goed gemaakt worden en ze hebben meestal veel nieuwe opties.

 

Anass12