Advertenties

Huis en Tuin RSS

Creatief

Moodboard maken

Een moodboard is een bord waarop je gevoelens en gedachtes kunt plaatsen in de vorm van plaatjes, foto's tekeningen of teksten. Een moodboard inspireert veel mensen en kan zelfs helpen bij het maken van belangrijke beslissingen, het oplossen van problemen of gewoon om je beter te voelen over bepaald...
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 13-10-2013

Creatief met kladpapier

Ben jij ook zo'n persoon die bergen papier verzameld? Een heleboel A4-tjes in huis heeft, beschreven en wel - waar geen mens conclusies uit kan trekken. Een vel papier met krabbels van jaren geleden. Losse telefoonnummers, namen, aantekeningen, wachtwoorden of leuke kreten? In dit artikel diverse id...
Auteur: Patricki | geschreven op 05-06-2013

Zelf kerstdecoraties maken voor in huis

Wil je dit jaar iets compleet anders in huis met de Kerstdagen? Wil je iets dat een ander niet heeft? Maar wil je hier niet al te veel euro's voor neerleggen? Lees dan deze handige, makkelijke en goedkope ideeën om je eigen kerstdecoraties te maken.
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 10-10-2012

Meer Creatief

Interieur

Waarop letten bij het kopen van een keuken?

Je hebt net een huis gekocht of zit volop in de verbouwingen. Maar, dan begin je even na te denken ... Je heb geen keuken of deze is heel dringend aan vernieuwing toe. Een keuken aanschaffen is niet op één, twee, drie beslist. Tenzij je echt zeker bent van je stuk. Hieronder vind je alvast alle pu...
Auteur: Sulaika1988 | geschreven op 12-04-2013

Enkele tips bij het inrichten van je huis

Wil je graag je huis inrichten, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Lees dan verder en je leert in 8 stappen hoe je het beste je huis kan inrichten. Je zal merken dat deze 8 stappen je goed op weg helpen naar je droomhuis !
Auteur: sofiitj | geschreven op 16-07-2011

Hoe kan ik me huis goed indelen?

Hoewel mannen nog niet zo de tik hebben om elke keer hun interieur te veranderen, hebben vrouwen er wel ontzettend veel last van. De ene veranderd de interieur elke maand de andere wat minder of vaker. Maar nooit lijkt iets goed te staan of helemaal na hun zin krijgen doen ze het ook niet. Om nou ee...
Auteur: antrax | geschreven op 14-10-2010

Meer Interieur

Klussen

Radiator verven

Er zijn tegenwoordig allerlei speciale verven te koop voor als je een radiator wilt verven. Hieronder mijn tips om dit te doen en daarbij geen gebruik te maken van speciale radiatorverf.
Auteur: Onbekend | geschreven op 12-12-2011

Monteren van IKEA meubelen

Ikea meubels monteren is kinderspel. Het wordt zo vaak gezegd en geschreven, maar is dit ook zo? Ik wou dit eens uitzoeken en bij de zoektocht naar een nieuw bed besloot ik dit maar eens uit te testen.
Auteur: Nightless | geschreven op 14-12-2010

Meer Klussen

Overige

Bescherm je matras optimaal

Een bed is vaak een relatief dure aankoop waarbij de matras een belangrijk onderdeel is. Het is dan ook aan te raden om uw matras goed te beschermen zodat u er jaren plezier van kunt hebben.
Auteur: Sandra | geschreven op 06-12-2013

Je huishouden in evenwicht!

In dit artikel staat het huishouden centraal. Het gaat er hier om evenwicht dat in het huishouden wordt gebracht of teruggebracht. Wanneer een huishouden in evenwicht is, dan voel jij je ook stukken beter in je vel. Want een evenwichtig huishouden zorgt voor zen, rust en ontspanning.
Auteur: Patricki | geschreven op 29-10-2012

Kerstdiner maken. En kersttafel mooi aankleden

Met de kerstdagen bedenken we ons allemaal wat we gaan eten en met wie. Niet alleen het menu moet er gevarieerd en gezellig uitzien. Ook de tafel zelf moet helemaal in de kerstsfeer zijn. Wat zet je op tafel? En hoe kleed je je tafel zo aan dat het gezellig, mooi, sfeervol en 'kerst-achtig' is?
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 22-10-2012

Meer Overige

Tuin

Hoe kun je zelfvoorzienend leven.

1. Begin met een lijst Plan alles wat de boerderij nodig zal hebben om te functioneren. Denk na over hoeveel land nodig zal zijn, zodat de boerderij gedijt. Denk aan je belangrijkste prioriteiten voor de boerderij en hoe je ze zult bereiken. In een hofstede omgeving, moet alles worden gebruikt en h...
Auteur: MyrnFrancis | geschreven op 15-07-2013

De start van ons Volkstuintje

Toen we hoorden van het project "Volkstuin in de Kas" wisten we meteen dat dit iets voor ons zou zijn, hieronder kunt u lezen hoe het ons is vergaan in het begin.
Auteur: Onbekend | geschreven op 28-11-2012

Unieke tuintips voor jou

In dit artikel ongeveer 10 tuintips die je tuin nog mooier en gezelliger maken dan die nu al is. We zullen per seizoen handige en inspirerende tips geven. Vrijwel elke tip kun je meteen toepassen en veel tips zijn ook niet duur of kosten soms helemaal niks!
Auteur: Patricki | geschreven op 26-10-2012

Meer Tuin

Wonen

Kopen of huren?

Iedereen heeft een dak boven zijn hoofd nodig, of dit nou een gehuurd huis is of een gekocht huis maakt niet uit. Waarom zou iemand een huis gaan huren of waarom zou je het toch gaan kopen?
Auteur: Onbekend | geschreven op 16-04-2011

Meer Wonen

Woning huren

Waar op letten bij bezichtigen van een huurwoning?

In dit artikel vind u veel infomatie over waar je op moet letten bij het bezichtigen van een huurwoning. Door deze lijst kunt u zich goed voorbereiden op het bezoeken van een huurwoning en komt u later niet voor verrassing te staan.
Auteur: hannob | geschreven op 19-01-2013

Een woning gaan huren.

Een woning huren is heel verleidelijk, de risico`s lijken ook minder groot dan een woning kopen. Kijk na je eigen situatie voor je gaat huren, weeg alle voordelen af. En kijk wat je huurprijs kan zijn. Ook is het belangrijk rekening te houden met je "woontijd" en op andere wensen waaraan jij graag w...
Auteur: antrax | geschreven op 19-10-2010

Meer Woning huren

Woning kopen

Het Energieprestatiecertificaat voor woningen

Met de stijging van de huidige energieprijzen is het geen overbodige luxe om de energiezuinigheid van je woning te laten berekenen. In bepaalde gevallen is het afleveren van een EnergiePrestatieCertificaat zelfs een verplichting. Hieronder vindt u meer info hieromtrent.
Auteur: kurtad1 | geschreven op 18-09-2013

Bereid je voor voordat je een hypotheek afsluit

Verheugd kijk je naar de toekomst met een goede opleiding en inkomen. Je wilt gaan samenwonen of alleen en je hebt een huis nodig. Om het ideale huis te vinden onderzoek je voor geringe tijd een groot aantal huizen. Welke huizen binnen je budget vallen hangt af van wat de maximale hypotheek is dat j...
Auteur: interessant | geschreven op 02-11-2011

De aankoop van een huis, de huizenjacht.

Een grote stap in je leven is het kopen van een huis. Het is ook een grote verplichting die je dan aan gaat. Waar moet je allemaal op letten wanneer je wonignen gaat bekijken?
Auteur: Onbekend | geschreven op 18-07-2011

Meer Woning kopen