Advertenties

Overige (Huis en Tuin)

Bescherm je matras optimaal

Een bed is vaak een relatief dure aankoop waarbij de matras een belangrijk onderdeel is. Het is dan ook aan te raden om uw matras goed te beschermen zodat u er jaren plezier van kunt hebben.
Auteur: Sandra | geschreven op 06-12-2013

Je huishouden in evenwicht!

In dit artikel staat het huishouden centraal. Het gaat er hier om evenwicht dat in het huishouden wordt gebracht of teruggebracht. Wanneer een huishouden in evenwicht is, dan voel jij je ook stukken beter in je vel. Want een evenwichtig huishouden zorgt voor zen, rust en ontspanning.
Auteur: Patricki | geschreven op 29-10-2012

Kerstdiner maken. En kersttafel mooi aankleden

Met de kerstdagen bedenken we ons allemaal wat we gaan eten en met wie. Niet alleen het menu moet er gevarieerd en gezellig uitzien. Ook de tafel zelf moet helemaal in de kerstsfeer zijn. Wat zet je op tafel? En hoe kleed je je tafel zo aan dat het gezellig, mooi, sfeervol en 'kerst-achtig' is?
Auteur: Anzjuhla | geschreven op 22-10-2012

Recept met een croissant met chorizo......

Dit is een zelfbedacht recept voor een gevulde croissant. Een variatie van mij op een klassiek ham/kaas croissantje uit de oven met chorizo, ui, curry en eventueel ananas....Enjoy!
Auteur: Webmaster | geschreven op 26-12-2011

100 jaar huishouden

Dit is een artikel over het huishouden van zo'n 100 jaar geleden tot nu.
Er is in die tijd ontzettend veel veranderd niet alleen wat betrefd het schoonmaken enzo maar zeker ook over de rolverdeling in het huishouden.


Auteur: monica71 | geschreven op 14-06-2010

Je kamer opgeruimd!

We leven allemaal wel eens in een zooitje. Wat een troep is het dan! Eigenlijk kunnen we niet goed leven in troep, daarom is het zaak om je troep maar eens op te ruimen. Ook is het de zaak om troep voortaan te voorkomen, want troep maken verspilt je tijd.
Daarom in dit artikel tips om je kamer...
Auteur: Patricki | geschreven op 26-04-2010