Advertenties

Woning kopen (Huis en Tuin)

Het Energieprestatiecertificaat voor woningen

Met de stijging van de huidige energieprijzen is het geen overbodige luxe om de energiezuinigheid van je woning te laten berekenen. In bepaalde gevallen is het afleveren van een EnergiePrestatieCertificaat zelfs een verplichting. Hieronder vindt u meer info hieromtrent.
Auteur: kurtad1 | geschreven op 18-09-2013

Bereid je voor voordat je een hypotheek afsluit

Verheugd kijk je naar de toekomst met een goede opleiding en inkomen. Je wilt gaan samenwonen of alleen en je hebt een huis nodig. Om het ideale huis te vinden onderzoek je voor geringe tijd een groot aantal huizen. Welke huizen binnen je budget vallen hangt af van wat de maximale hypotheek is dat j...
Auteur: interessant | geschreven op 02-11-2011

De aankoop van een huis, de huizenjacht.

Een grote stap in je leven is het kopen van een huis. Het is ook een grote verplichting die je dan aan gaat. Waar moet je allemaal op letten wanneer je wonignen gaat bekijken?
Auteur: Webmaster | geschreven op 18-07-2011

De aankoop van een huis, de oriƫntatie.

Een grote stap in je leven is het kopen van een huis. Het is ook een grote verplichting die je dan aan gaat. Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een woning? Een handig overzicht en diverse tips om de hele periode soepeler te laten verlopen.
Auteur: Webmaster | geschreven op 16-06-2011

Een eigen huis een plek onder de zon

Een mens wordt meestal geboren met de gedachte dat hij een eigen huis wil kopen. Gewoonweg omdat hij een stukje grond op deze aardbol wilt bezitten. Wat mensen soms wel vergeten is dat ze niet het maximum budget mogen lenen. Er moeten natuurlijk ook nog meubelen gekocht worden en een tuintje aangele...
Auteur: djenne | geschreven op 09-03-2011