InfoCash

Artikel

Charlie Sheen

Auteur: antrax | geschreven op 26-05-2013

Charlie Sheen, geboren in New York op 3 september 1965, zijn echte naam is Carlos Irwin Estevez. Hij is de jongste zoon van acteur Martin Sheen en broer van Emilio Estevez. Charlie is heel bekent geworden om zijn rol in Two and a half man, waar hij bekent stond om de vele dames die hij versierde en de drank die hij met grote regelmaat nuttigde. Charlie is meermaals in het nieuws geweest, maar als je iets wil weten over zijn leven buiten de drugs en alcohol? Lees dan gauw verder.


Levensverhaal.

Charlie is de jongste zoon van Martin Sheen, hij heeft 1 oudere zus en 2 broers,  het gezin is vol met acteurs. Hij trad op in de eerste fil, terwijl hij nog maar 9 jaar oud was. Ook tijdens zijn schooljaren was hij al erg geintereseerd in film maken en een acteur zijn. Hij maakte zelfs amateurstische super 8 films. Samen met zijn broer Emilio en zijn oude schoolvrienden Rob Lowe en Sean Penn. Een paar weken voor dat Charlie mocht afstuderen, werd hij van school geschorst wegens spijbelgedrag en slechte cijfers.

In 1984 begon Charlie te verschijnen op het witte doek,  hij speelde niet enkel in films en in series, maar bracht in 2006 ook een eigen kledinglijn uit. Zijn kledinglijn draagt de naam “Sheen Kidz”.  Charlie is in totaal 3 keer in het huwelijksbootje gestapt en heeft 5 kinderen die zijn naam dragen. Een van die vrouwen was zijn voormalige schoolvriendin Paula Profit. Met haar kreeg hij een dochter. Ook heeft hij een verloving gehad met Kelly Preston maar nadat hij haar per ongeluk in haar arm schoot, verbrak zij de relatie. In 1995 trouwde hij met Donna Peel, hij was in totaal 6 maanden met haar getrouwd.  Op 15 juni 2002 stapte Charlie in het huwelijksbootje met actrice Denise Richards,  ze hebben samen 2 dochters, maar toe Richards in maart 2005 de scheiding aan vroeg, ging het al gauw de verkeerde kant op met Charlie, ze beschuldigde hem van alcohol en drugsmisbruik en dreigingen met geweldig. In november 2006, werd de  scheiding definitief afgerond..

Op 30 mei 2008 stapt Charlie op nieuw in het huwelijksbootje samen met Brooke mueller.  In 2009 werd hij gearrestreerd nadat zijn vrouw een aanklacht tegen hem ingediend had van bedreiging en mishandeling. Op 2 augustus 2010 werd hij officieel door de rechtbank schuldig gepleit en werd veroordeeld tot 30 dagen in een afkickkliniek en een cursus van 36 uur voor woedemanagement. In november 2010 vroeg Charlie Sheen zelf de scheiding aan.  Ze hebben samen 2 zoons. Die later uit het huis gehaald zijn door de kinderbescherming, moeder zou niet voldoende voor de kinderen kunnen zorgen. 

 

Carriere

We kennen Charlie Sheen voornamelijk van de televise “Two and a half man”  waar hij een rijke man speelt, die kinderliedjes maakt en de ene na de andere vrouw in zijn leven toelaat, ook drinkt hij veel alcohol in de serie, helaas deed hij dit in het echt ook. Charlie Sheen blijft in de serie tot halverwege seizoen 8. Daar overlijd hij plotseling. De serie gaat verder met Ashton  Kutcher.  Ook hij is welgesteld in de serie. Charlie Sheen heeft nog in een aantal films gespeeld een aantal bekenden zijn :

Predator : the concert in 1987.

Major league in 1989.

Catchfire als bob in 1990.

Men at Work in 1990

The tree musketeers in 1993

 

Charlie Sheen heeft ook in de serie Anger Management gespeeld, hier speeld hij een therapeut in, die andere probeert te helpen.

 

Sheen was in 2004 woordvoerder van de Lee National Denim Day dit is een sponsering geweest voor borstkanker. Verder doneert hij aan Aid voor Aids en maakt hij donaties aan het rode kruis.  


InfoCash

Artikel