InfoCash

Artikel

johnny o'dell

Auteur: jaah10 | geschreven op 12-10-2010

Ik heb hier een verslag over een engels verhaal: The ballad of Johnny O'dell....

Johnny was klein, maar hij was een man. Waar niemand tegen opkon. Hij kon rijden op alles wat kon rennen. En kon elke man aan met een pistool.

Johnny die kwam oog in oog te staan met een indianenstam. Blackie, zijn paard, gaf een nieuwe boost van snelheid. Geen Indiaans gespikkeld paard kon hem bijhouden. Kogels en pijlen zoefden over zijn hoofd als in de vijand dwars door hun, hij versnelde.
tijdens het oversteken van een stroom werd hij tegengehouden door een geweer
halt riep een man op de oever van de kreek. Stil lag de onbekende die Johnny had ontmoet. Zover ik weet licht hij daar net.
Johnny ging verder naar het westen. Toen een vlek van karmozijnrood verscheen op zijn vest. Samen gingen zei verder met hun gevaarlijke rit. Het sterke paard met een dappere man erop.
Ze gingen naar red gulch. Bloedsporen lieten zij na door de sneeuw, dit was het einde van het gevaarlijke pad. Door kogels, pijlen. Door sneeuwstormen en hagel. Johnny stapte af en riep: oh god ik ben de mail vergeten

De titel is the ballad of johnny o’dell
De auteur is onbekend

Het is een avonturen boek want er worden veel gevaarlijke dingen beleefd
Het is best realistisch want het kan wel echt gebeurd zijn
Johnny o’dell is de belangrijkste persoon en ook de enige hij is klein maar voor niemand bang. Zijn doel is de post bezorgen maar door alle omstandigheden lukt dat niet hij helpt alle mensen op zijn pad, zijn trouwe helper is zijn paard blackie die is erg snel en sterk
Johnny o’dell zou ik best willen leren kennen hij lijkt me een coole gozer
Ik lijk op niemand

Ik vind het wel een leuk spannend verhaal, omdat er veel in gebeurt.
Johnny O'dell vind ik wel erg goed verwoord. Je gaat wel diep op hem in.
Je komt zijn gedachten goed te weten.