InfoCash

Artikel

Maak kennis met Aloë Vera !

Auteur: wonderlijkaloevera | geschreven op 21-08-2012

Bent u opzoek naar Hét natuurproduct dat zorgt voor een ijzersterke weerstand, dat balans in uw darmen brengt, u een energieboost geeft en zorgt voor een huid met uitstraling, maar ook uw geestelijke toestand stabieler maakt en stress kan helpen verminderen? Drink dan Aloë vera !


Maak kennis met Aloë Vera 

Aloë vera is een van de oudst bekende heilzame planten. De gel uit de bladeren van de Aloë vera bevat meer dan 200 voedingsstoffen, die de stofwisseling stimuleren,de weerstand verhogen, het immuumsysteem ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en zorgen voor een extra energiek gevoel.

Forever Living products international heeft het patent op een uniek stabilisatie proces, waarin de gel aan de plant wordt onttrokken en op natuurlijke wijze wordt gestabiliseerd met behoud van alle werkzame voedingsstoffen. De pure gestabiliseerde gel is in hoge concentraties verwerkt in alle Aloë vera producten van Forever.

Veel mensen kennen Aloë vera vooral als ingrediënt in huidverzorgings producten. Nog te weinig mensen weten dat men Aloë vera ook kan drinken. Wereldwijd drinken miljoenen mensen dagenlijks éen á twee borrelglaasjes en merken dat ze zich er onder meer veel energieker door voelen.

Aloë vera gel uit het gele kannetje van Forever living, heeft een positieve uitwerking op de spijsvertering en het afweersysteem. Het centrum van onze gezondheid wordt op een natuurlijke manier in balans gebracht. Voedingsstoffen worden beter opgenomen met alle positieve effecten vandien. Aloë vera helpt als aanvullende voeding, zo uw lichaam zich in optimale conditie te krijgen en te houden.

Forever Living bied een breed assortiment aan producten met Aloë vera. De Aloë vera dranken en voedingssupplementen, de gezichts- en huidsverzorgings producten , maar ook producten voor dierverzorging! 

Geef ze de Forever Freedom drank voor vachtsverzorging en onderhoud van kraakbeen,gewrichten en pezen.

De Aloë vera gel is de meest bekende en meest gebruikte Aloë vera drank. Deze drank bevat maar liefst 96,3 % gestabiliseerde Aloë vera gel, met 200 werkzame bestanddelen, waaronder 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitamines !  Het is een belangrijke basis voor een goede gezondheid.

Drink Aloë vera iedere dag en ga voor een energieker leven.