InfoCash

Artikel

Recept tegen verkoudheid, keelpijn en koorts.

Auteur: Myrn Francis | geschreven op 15-07-2013

Wist u dat 40% van de mensen naar de huisarts gaan omdat ze verkouden zijn? Vaak is keelpijn dan de grootste klacht, terwijl dit euvel op een heel simpele manier op te lossen is. Hoe? Lees verder :-)


Recept tegen verkoudheid en keelpijn.

We hebben allemaal wel eens last van een zere keel, een lopende neus, en hoesten en proesten ons een eind weg.

Vaak belanden we dan bij de huisarts, niet wetende dat deze klachten op een heel eenvoudige echter zeer effectieve wijze zelf te verhelpen zijn.

Dit zonder enkele chemische tussenkomst van wat de huisarts u zou voorschrijven.

Lekker gezond voor lijf en leden.

Hier het recept wat er voor zal zorgen dat u de rest van uw leven voor klachten aan uw luchtwegen NOOIT meer naar de huisarts zult hoeven gaan!

Vermeng een fijngestampt knoflookteentje met het verse sap van een hele onbespoten! citroen, doe daar 1-2 theelepels honing bij en een mespuntje droog gemberpoeder, of nog beter een fijngestampt stukje verse gemberwortel. Leng alles in een beker aan (goed roeren) en drink dit 3x daags.

Gember vers maximaal 4 gram per dag. Gemberpoeder maximaal 2 gram per dag.

Knoflook dagelijks maximaal 1 teentje per dag. Knoflook tijdelijk bij medische problemen maximaal 3 teentjes per dag. Knoflook fungeert ook als antibioticum.

Knoflook, gember en citroen zijn tevens bloedverdunners, dus niet samen innemen met aspirine of bloedverdunners.

Onbespoten citroenen kunt u krijgen bij de betere reformzaken. Als ze niet onbespoten zijn, zullen ze helaas niet werken, want dan is hun geneeskracht verdwenen.

Heeft u echter ook last van koorts, dan is ook de volgende tip het uitproberen waard!

Citroenen zijn namelijk ook koortswerend. En u kunt deze eigenschap combineren met hydrotherapie.

U voegt versgeperst citroensap toe aan koud water waarin u katoenen sokken nat maakt (uiteraard in de maat van degene die de koorts heeft). Deze doet dan de natte sokken aan, en eroverheen lekker warme wollen sokken.

Deze sokken aanlaten tot de voeten lekker warm zijn, dan uittrekken, en de voeten met een nat washandje afwrijven en drogen. Als nodig deze handeling herhalen, maar NOOIT iemand hier een hele nacht mee laten slapen!!!

Beterschap :-)