Advertenties

Afvallen (Mens en Gezondheid)

Val af op een gezonde manier

Veel mannen en vrouwen hebben een overgewicht en het is moeilijk om er zelf iets aan te doen. Voor je op dieet gaat moet je eerst naar een dokter gaan, om ervoor te zorgen dat het dieet gezond is. Een dieet is moeilijk en je moet jezelf hierop voorbereiden. Je levensstijl gaat veranderen en dat moet...
Auteur: Tina13 | geschreven op 09-03-2013

Montignac dieet: Vetten en koolhydraten apart

Veel methoden om gewicht te verliezen zijn ontstaan vanuit de eigen ervaring. Zo ook het Montignac dieet. Michel Montignac had zelf last van overgewicht en begon aanvankelijk met onderzoek om zelf van zijn overgewicht af te komen.
Auteur: Dirkje | geschreven op 23-01-2013

Kettlebell training; niet geschikt voor thuis?

We worden te dik en moeten meer bewegen. De ene na de andere fitness goeroe lijkt het wondermiddel gevonden te hebben voor een fit en strak lijf. En je hoeft er vaak niet eens meer voor naar de sportschool.
Auteur: Vigilance | geschreven op 20-01-2013

Citroenen om af te vallen.

Veel mensen zijn ontevreden met hun gewicht. Soms wil je gewoon een klein beetje afvallen, of wat minder vet op je buik, benen, armen etc. Naast het gezond eten en regelmatig sporten is er nog iets wat je helpt met afvallen: citroenen!
Auteur: Karlene | geschreven op 05-11-2012

Beige vetcellen; oplossing voor overgewicht?

Mensen en kinderen worden steeds dikker. Obesitas lijkt een epidemie te worden, die nog maar nauwelijks in de hand is te houden. Aan alle kanten zoekt men naar mogelijke behandelingen en oplossingen. Met de ontdekking van de beige vetcel is men misschien weer een stapje dichterbij gekomen.
Auteur: Vigilance | geschreven op 27-07-2012

24-uurs economie; oorzaak overgewicht?

Er is de afgelopen deccenia veel veranderd. De tijd dat het natuurlijke ritme van dag en nacht ook ons ritme bepaalde ligt ver achter ons. Sloten de winkels nog niet eens zo heel lang geleden om 18:00 uur, inmiddels zijn de meeste supermarkten tot 20:00 uur of zelfs 22:00 uur open. We laten de natuu...
Auteur: Vigilance | geschreven op 04-03-2012

Het Atkinsdieet: fase 4: handhavingsfase

Het moeilijkste van afvallen begint vaak wanneer men klaar lijkt te zijn met het dieet. De kilo´s zijn eraf en het doel lijkt bereikt. Maar dan begint vaak het moeilijkste stuk, want hoe zorg je ervoor, dat de kilo´s er ook af blijven?
Auteur: Vigilance | geschreven op 03-01-2012

Het Atkins dieet: fase 3, de pre-handhavings fase

Het Atkins dieet is niet zozeer een dieet als wel een levensstijl. Om jezelf deze nieuwe manier van eten aan te wennen, en kilo's te verliezen, moet je verschillende fasen doorlopen.
Auteur: Vigilance | geschreven op 02-01-2012

Het Atkins dieet: fase 2, continue gewichtsverlies

Bij het Atkins dieet gaat het niet om het tellen van calorieen, maar om het verminderen van het aantal koolhydraten. Hierdoor gaat het lichaam over op het verbruiken van de opgeslagen vetreserves.
Auteur: Vigilance | geschreven op 27-12-2011

Het Atkinsdieet; fase 1; de introductiefase

Wanneer je wilt afvallen kun je ervoor kiezen om het Atkins dieet te volgen. Je moet dan vier verschillende fasen doorlopen, om uiteindelijk klaar te zijn voor de Atkins ´lifestyle´.
Auteur: Vigilance | geschreven op 26-12-2011

Pagina    1    2    3