Advertenties

Leven (Mens en Gezondheid)

Verschijnselen Burnout - Een Concrete Oplossing

Een groot deel van de totale wereldbevolking zou veel levenslustiger zijn, energie en optimale gezondheid hebben door simpelweg de eetgewoontes te veranderen. Vermoeidheid, verschijnselen burnout, symptomen stress betekenen vaak een tekort aan vitaminen en mineralen.Een goede aanvullende bron is nod...
Auteur: Caroline | geschreven op 10-10-2012

Uw matras risico gezondheid

We staan er meestal niet bij stil. We wassen ons dagelijks en trekken schone kleren aan. Maken ons huis schoon en zorgen daarbij dat stof, vuil en bacterie├źn zo min mogelijk kans krijgen. Maar hoe zit dat met het matras? Dit is ten slotte de plek waar we het meest verblijven in onze woning. We slap...
Auteur: MarreB | geschreven op 19-09-2011

Vitaal, het hele jaar door !

Zijn de goede voornemens nu al vergeten en begraven? Trek het je niet aan en focus je op twee pijlers: sport en gezonde voeding! Zij houden je vitaliteit, van maand tot maand, op peil. Volg ook de gezondheidstips en loop geen onnodige risico's: een gewaarschuwd mens is er immers twee waard!
Auteur: sofiitj | geschreven op 30-08-2011

Reanimatie

Reanimatie is het geheel van maatregelen om de hartslag of ademhaling van een slachtoffer weer op gang te helpen. Hartmassage en beademing zijn daarvan de belangrijkste. Hoe je dit moet doen, en waar je allemaal op moet letten lees je onder in mijn artikel.
Auteur: redsjiem | geschreven op 11-03-2011

Klachten die de slaap verstoren.

welke problemen kunnen er voor zorgen dat je slecht of moeilijk in slaap kan komen? Wat kan je doen aan die problemen. Wat doet stress en pijn met je slaap gewoontes? Alles is te vinden in deze artikel.
Auteur: redsjiem | geschreven op 11-03-2011

Euthanasie

Euthanasie of terwijl een zachte dood. Wanneer gebeurd dit? Welke vormen van euthanasie zijn er? Hoe word het uiteindelijk toegepast en uitgevoerd. Allemaal vragen die je terug kan vinden in dit artikel.
Auteur: redsjiem | geschreven op 02-03-2011

10 gezonde tips die iedereen zou moeten weten

Het nieuwe jaar is net begonnen en de meeste mensen hebben ook voor dit jaar nieuwe voornemens. Om die mensen een beetje op weg te helpen, heb ik 10 gezonde tips op een rijtje gezet die iedereen moet weten.
Auteur: asabeta1 | geschreven op 17-01-2011

Werken aan je zelfvertrouwen

Veel mensen zijn onzeker, ook al beweren velen dat het niet zo is; iedereen heeft wel eens last van enkele negatieve gedachten over bijvoorbeeld zijn of haar lichaam. Daarom hier wat dingen die je misschien kunnen helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen.
Auteur: nymclfymusiclover | geschreven op 05-09-2010

Het Stockholmsyndroom

We overleven door ons te schikken. Ook wanneer we slachtoffer zijn van geweld. Slachtoffers van een overval of gegijzelden die doodsangsten hebben uitgestaan, komen er soms toe om hun aanvallers met sympathie te bejegenen. Hoe komt dat?

Auteur: HectorServadac | geschreven op 10-07-2010

Impotentie - Kegel oefening, beweging, dieet

De Kegeloefening tegen impotentie. Dieet en lichaamsbeweging. Het kan allemaal helpen. Een erectiestoornis hoort nu eenmaal tot de ergste dingen die een man kan overkomen. Heel vaak is heeft het een lichamelijke oorzaak die goed te behandelen is. Nog belangrijker is misschien dat je het kunt voorko...
Auteur: HectorServadac | geschreven op 15-06-2010

Pagina    1    2    3