InfoCash

Artikel

Internetdating:Drie typenprofielteksten 1 winnaar

Auteur: JackJoel | geschreven op 02-12-2010

Er zijn drie typen profielteksten, waarvan er 1 is die vrouwen aantrekt. Waardoor ze het initiatief nemen om jou een eerste bericht te sturen. Of enthousiast reageren wanneer jij iets stuurt. Helaas hebben de meeste een tekst die niet in deze categorie valt. Zorg dus dat jij daar niet bij hoort.


In welke caterogie valt jou tekst...

In welke categorie valt jouw profiel…

Laten we eerlijk zijn een profiel schrijven is noodzakelijk kwaad. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Het is iets wat we allemaal liever niet doen. Vrouwen komen er mee weg door neer te zetten: Wil je iets weten vraag maar! Een vrouw die alleen dat in haar profiel zet hoeft echt geen model te zijn om een volle inbox te krijgen.

Ze kunnen zelfs ‘cheaten’ loopt het even wat minder een foto waarop een beetje decolleté te zien is doet wonderen. (Hoewel ze dan natuurlijk geen bericht krijgt door haar goede innerlijk.)

Wij mannen kunnen het niet veroorloven om één zin als profieltekst te plaatsen. Laat staan dat we ‘cheats’ hebben. Mocht je een Kelvin Klein model zijn, ja dan heb je een voordeel. Maar zelfs dan kan een slechte profieltekst veel voor je verpesten.

Eigenlijk heb je drie typen profiel teksten.

Type # 1 Een slechte profieltekst

 Een slecht tekst stoot haar gelijk af. Hoe goed je bericht of foto’s zijn. Jammer! Je profieltekst verpest al je pluspunten. Door bijvoorbeeld ‘te eerlijk’ te zijn door te zeggen dat je beetje onzeker bent.

Dat je eerlijk bent is een pluspunt maar het is niet de informatie die zij in een profiel wil tegen komen. Laat het eruit en werk er aan om zekerder te worden. Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. (Daarom zal ik er later een artikel over maken.)

Wanneer je verbitterd overkomt, is dat haar natuurlijk afstoten. Niemand zoekt iemand die ergens verbitterd om is. Maar het zou ook iets subtiels kunnen zijn waarom je veel vrouwen misloopt.

Type # 2 Een neutrale profieltekst

 Het is geen tekst die ech slecht is maar meiden zullen geen initiatief nemen om een eerste bericht naar jou te sturen. Stuur jij een bericht dan zal je profiel het niet voor je verpesten. En hangt het af van hoe goed jouw bericht is en of de foto haar aanspreekt. Die twee elementen zullen haar de rede geven of ze wel of niet reageert.

Spreekt je bericht en foto haar aan, dan zal ze reageren. Twijfelt ze dan zal ze hoogst waarschijnlijk niet reageren omdat ze zoveel keus heeft. En spreekt het bericht haar niet helemaal aan. Dan zal ze niet reageren omdat je profiel ook niets extra’s toevoegt.

Je profiel is neutraal geschreven waarbij zij er niet iets negatiefs uit kan halen.

 Type # 3 Een profieltekst die haar aantrekt.

Dit is de categorie waarin jij wilt behoren. Je zult namelijk regelmatig berichten ontvangen van dames. Die jouw profiel zo leuk en interessant vinden, dat ze graag het initiatief nemen om jou eerst een bericht te sturen.

Wanneer jij het initiatief neemt om dames te benaderen. En een bericht stuurt die haar aantrekt. Dan zal je profiel je nog meer helpen. Stuur je een bericht en ze twijfelt ze of ze wel of niet moet reageren. Wanneer ze dan jou profiel bezoekt, de tekst leest. Dan zou haar dat een extra zetje kunnen geven om toch te reageren. Om toch iets te sturen, iets wat een neutraal profiel niet doen.

Dus check je profiel en haar in ieder geval de zinnen er uit die het voor je zou kunnen. Verpesten waardoor je dames misloop.