InfoCash

Artikel

Weekhoroscoop week 9, 27 februari t/m 4 maart

Auteur: Aurora | geschreven op 12-02-2012

In deze nog voortdurende Vissenperiode beginnen we zo langzamerhand iets te merken van de Ram-energie. De winterse lamlendigheid gaat afgeschud worden en vooral in het tweede deel van de week gaan we lekker actief aan de slag.


Weekvoorspelling

Op maandag en dinsdag komen we eerst eens rustig 'op stoom'. We maken ons niet druk en pakken de week in ons eigen tempo op. We kunnen de neiging moeilijk weerstaan om eens extra in de koektrommel te grijpen. Woensdag zetten we de versnelling wat hoger en zoeken we mensen op om gezelligheid te organiseren. Vooral nieuwe contacten kunnen ons inspireren en die kunnen we opdoen op de meest gewone plaatsen, zoals bij de bushalte of bij het koffieapparaat op de afdeling. Op donderdag kunnen we betrapt worden op een stukje slordigheid. Dat roep schaamte en frustratie op. Vat dit echter niet te zwaar op, want op vrijdag zijn er weer vele nieuwe kansen en initiatieven mogelijk. Daar hebben we zin in, waardoor we optimistisch het weekend ingaan.

In het weekend willen we eigenlijk vooral gezellig met gezin of familie doorbrengen, maar een vervelend voorval kan de sfeer verstoren. Opeens komen er een aantal kritische opmerkingen op tafel, die zwaar op de maag liggen. Vooral onder invloed van een stevige borrel kunnen zaterdagavond dingenworden gezegd, die eigenlijk beter verzwegen hadden kunnen blijven. Het vraag heel wat diplomatie om de gekrenkte gevoelens weer recht te breien. Diegenen die uit gaan moeten erop bedacht zijn dat de sfeer wat gespannen kan zijn. Blijf uit de buurt bij ruzies die ontstaan.

Zondag is een wat lastige dag voor liefdesrelaties. Twijfel kan zo maar toeslaan, evenals het gevoel dat men elkaar helemaal niet begrijpt. De ene partner kan ongeduldig en direct zijn, terwijl de ander in zijn of haar schulp terug kruipt. Probeer elkaar beter te begrijpen en wees bereid tot een compromis! Dat is niet zo moeilijk als het lijkt, mits men bereid is open en eerlijk over de wederzijdse verschillen te praten met elkaar.