InfoCash

Artikel

Weekhoroscoop week 8, 20 t/m 26 februari

Auteur: Aurora | geschreven op 12-02-2012

In deze carnavalsweek lopen de planeten zonder grote schommelingen langs het hemelgewelf. We kunnen dus zonder zorgen genieten en op vakantie! Maar lees wel enige nuttige tips om zaken te voorkomen die je vemijden kunt!


Weekhoroscoop

 

 

 

Maandag en dinsdag zijn dagen met intensieve sociale contacten, doordat de Maan in het sociale teken Waterman loopt. Dat past mooi bij de uitbundige carnavalssfeer! Op de laatste carnavalsavond is het om 23.36 uur nieuwe maan. Opeens zakt de energie en de sfeer kan geheel veranderen. Misschien zijn we opeens helemaal moe en doordrongen van alle alcoholische en andere uitspattingen en eindigen we met een beetje een leeg gevoel.

 

Op woensdag en donderdag betalen we een prijs voor de feestelijke dagen: we zijn moe. Maar ook diegenen die geen carnaval vierden merken dat hun energiepeil lager is. Eis niet te veel van jezelf en kies voor rustige activiteiten.  Als we ons te druk maken, dan levert dat irritaties op. Op het werk en in gesprekken wordt de redelijkheid dan wat uit het oog verloren. Op detailniveau kan kissebis ontstaan. De ander doet net iets anders dan jij doen zou… Ach, vraag je dan af of het sop de kool wel waard is, want een ruzie is gemakkelijker veroorzaakt dan weer gesust.

 

Vanaf vrijdag komt de Maan in de energieke Ram te lopen. We zijn weer bijgekomen en hebben vooral zin in ruimte om ons heen. Het is een prima weekend om actief en sportief bezig te zijn. Met name op  vrijdag moeten we wel wat voorzichtig om gaan met onze acties, want voor we het weten letten we niet op en liggen we languit. Vooral de enkels en voeten zijn momenteel blessuregevoelig. Gelukkig telt een gewaarschuwd mens voor twee! Op zondagmiddag sluiten we de week af met de Maan in Stier. Zo, nu even tijd voor een lekker aperitiefje en een goed diner. We kijken met een stukje tevredenheid terug op een week waarin vooral plezier maken centraal stond.