InfoCash

Artikel

De ultieme, single man droom!

Auteur: MaartenZ | geschreven op 21-11-2012

De titel verraad het al: DE ultieme droom van een single man. Een man die carrière maakt in het randstad leven, wellicht als bedrijfsjurist, wellicht als accountant. Wat zeker is, is dat deze man zijn spreekwoordelijke schaapjes op het droge heeft, een strakke auto rijdt en bovenal single is. Hoe ziet het appartement van deze 'yupper' eruit?


De ultieme bachelorloft 

 

Hij werkt hard, dagen van 9 tot 5 zijn voor hem een relaxdag. De werkuren van deze goeduitziende man gaan door in het weekend, tijdens het eten en zelfs tijdens het uitgaan is hij nog aan het netwerken. Een 'Metallic Grey' Porsche 911 cabriolet staat in de garage onder zijn luxe appartement. Een vrouw of vriendin heeft hij niet, daar is simpelweg geen tijd voor. Hij staat wel ingeschreven op een datingsite voor hogeropgeleiden maar ' dat was slechts omdat zijn beste vriendin hem daartoe dwong'. Dit leven is niet voor iedereen weggelegd. Allereerst moet de man reeds op jonge leeftijd succes vergaard hebben. Hij wordt op het werk al aangezien als de opvolger van de grote baas, als hij dat al niet is.  Hij heeft verstand van mode, weet wat hij naar elke gelegenheid wel of niet aan moet trekken, kan koken waar Sergio Herman bij zou verbleken en is eigenlijk de ultieme bachelor. Zijn appartement/ loft is dan ook het paradijs waar menig man jaloers van zou worden. Welke attributen kunnen in deze loft zeker niet ontbreken? Goede wijn : Na een lange dag op het werk is er niets lekkerder dan op de grote hoekbank neer te ploffen, de 3d televisie aan te zetten op Pauw en Witteman en er een goed glas rode wijn bij in te schenken. Een welkome verfrissing na een dergelijke dag. Ook als er een 'vriendin' langskomt zal onze bachelor haar verwennen met een goede fles 'Rood'Muziek :Uiteraard zal de sfeer in de loft bepaald worden  door de aanwezige muziek op Ipod van John Legend tot Ludovico Einaudi. Als hij op zaterdagavond wat vrienden uitnodigd voor een typical bachelorparty haalt hij dan ook binnen no-time de loungemuziek tevoorschijn. Sfeerbepalend en kenmerkend voor zijn fijne muziekstijl. Eten : Nootjes, borrelhapjes, toastjes. Noem het maar op of onze single man heeft het in zijn koelkast staan. Met de avondjes chillen op de bank met het flesje wijn op de hoekbank daar kunnen de hapjes natuurlijk niet ontbreken. Liefde van de man gaat dan nog steeds door de maag.  

Vers Fruit : Als de dame in kwestie 's ochtends onder de schone, witte lakens vandaan kruipt staat onze bachelor haar vanzelfsprekend al op te wachten met een ontbijtje aan de design-ontbijttafel. Vers fruit heeft hij snel laten langs bezorgen door de plaatselijke servicedienst. De dame zal een prachtavond hebben gehad maar ze moet geen verwachtingen krijgen. Want onze single man... die blijft voorlopig nog wel even single!