InfoCash

Artikel

Als mijn haar maar goed zit

Auteur: Onbekend | geschreven op 29-11-2012

Kenmerkend is het beeld tijdens het afgelopen Europees Kampioenschap van een Ronaldo in de eerste helft en het beeld van een Ronaldo in de tweede helft, in de rust heeft hij namelijk zijn haar even een andere look gegeven,


Snel even haartjes kammen in de rust

Een gaaf gezicht, al jaren een mooie verschijning op het voetbalveld, het merk van Real Madrid en bekend onder de naam Christiano Ronaldo. Vrouwen vallen voor zijn lichaam, zijn benen en zijn complete plaatje, de voetbalkanjer.

Als klein jongetje van een klein eiland naar het vaste land van Portugal gekomen om te voetballen en uiteindelijk via Engeland bij de absolute top in Spanje terecht te komen en ook op dit hoge podium laat hij zien wat voor een fenomeen hij daadwerkelijk is, hierdoor vecht hij elk jaar weer een persoonlijke stijd uit met Messi, de andere grootheid van deze tijd.

Zijn haar lijkt zo zacht als wat maar aanraken mogen zelfs zijn teamgenoten niet en toch was het tijdens het afgelopen Europees Kampioenschap het gesprek na afloop van een wedstrijd van Portugal, de trainer deed zijn praatje over wat er goed en fout ging in de eerste helft maar Ronaldo vond het belangrijker dat zijn haar er goed op zou staan in de tweede helft. Wat de echte reden van het wisselen van haardracht tijdens de rust was zal waarschijnlijk nooit echt duidelijk worden maar het is wel zo dat de hele wereld weer zijn of haar complete aandacht heeft gehad voor dit supertalent met zijn rare en bijzondere gewoontes en gedragingen.

Het lijkt er zelfs op dat de bondscoach er helemaal niets van durde te zeggen want het is als trainer toch niet te verkroppen als je aan het uitleggen bent wat er in de eerste helft verkeerd is gegaan en hoe dat in de tweede helft beter kan, dat er dan iemand bezig is met zijn haar ook al heet deze man dan Christiano Ronaldo. Hij vindt zichzelf de beste ter wereld en omdat niemand hem weer terug met beide beentjes op de grond zet blijft hij dit soort vreemde dingen doen denk ik.