InfoCash

Artikel

Haal een bezem door je leven, en verander je leven

Auteur: Patricki | geschreven op 20-04-2010

Door structuur in je leven, kun je van een doodnormale dag een leuke dag maken. Er zijn een aantal dingen belangrijk om alles uit je dag te halen. Mensen zijn in het algemeen gelukkig wanneer de zaken gaan zoals ze verwachten dat ze gaan. Een goede gezondheid, genoeg slaap en je omringen met gezellige mensen is een kleine greep uit de vele tips die ervoor zorgen dat jij een productieve, plezierige en onwijs coole dag hebt.

Hieronder staan een aantal tips om alvast te beginnen met het verbeteren van je leefgewoonten, om een goede dag te hebben. Misschien verander je je leefgewoonte wel voorgoed!


Tip 1 Opgeruimd staat netjes!

De eerste belangrijke tip is dat je kamer ten alle tijden netjes moet zijn. Ook je huis moet netjes zijn. Je wilt niet constant de troep moeten opruimen of moeten struikelen over de troep. Ben jij weleens iets kwijt, kun je weleens iets niet vinden in de troep? Je zult dingen veel gemakkelijker vinden als je de boel goed opbergt en een vaste plek geeft. Dus deze tip samengevat: zorg dat je alles in orde hebt, altijd alles hebt opgeruimd en dat je spullen een vaste plek geeft, zodat je ze altijd terug kunt vinden.

Tip 2 Een goede gezondheid

Gezondheid is erg belangrijk. Ook voor één dag is je gezondheid belangrijk. Je weerstand moet goed zijn, wil je de dag goed doorkomen op een normale manier. Niemand wil lichtjes ziek zijn, want dat belemmert alleen maar het werk. Dus eet gezond en je zult een fijne dag hebben. Af en toe sporten helpt dan ook, dit zorgt ervoor dat je lichaam top en fit blijft en daarmee kun je beter aan het werk.

Tip 3: Een goede nachtrust

Dit is nog wel de belangrijkste tip, namelijk goede nachtrust is erg belangrijk. Wanneer je goed slaapt, kun je de dag erna met volle verstand aan de slag. Een goede nachtrust zorgt ook voor een goede weerstand. Je ziet dat alle tips, dus factoren met elkaar te maken hebben. Een goede nachtrust zorgt voor een goede weerstand, en een goede nachtrust zul je alleen hebben als je geen chaos in je hoofd hebt, en dus dat je kamer ook opgeruimd is.

Tip 4: Liefde van andere mensen

Om je nog prettiger te voelen op je werk of gewoon in het openbaar is je omringen met leuke en aardige en gezellige mensen. Dit hoeft niet alleen maar familie te zijn, maar dit kunnen ook mensen zijn, die je in het openbaar vervoer tegenkomt. Praat met deze mensen of help ze. Je zult zien dat zij heel aardig terugdoen en je zit in ieder geval niet depri in de trein.

Nog meer tips?

Wil jij ook meer lezen over gezondheid, goede leefgewoonten en verminderen van stress?
Dan heb ik een geweldige tip voor je! Er verschijnen nog meer artikelen, waar ik in ga op gezondheid, leefgewoonten en verslavingen. Neem maar gewoon een kijkje bij mijn andere artikelen!
Ook meer tips om een perfecte dag te hebben, volgen snel!