InfoCash

Artikel

Schat, ik heb hoofdpijn (lees: geen zin in seks!)

Auteur: Lichtpuntje | geschreven op 22-04-2010

Het komt in veel relaties voor dat de seks op den duur steeds minder frequent voorkomt. Sommige stellen vrijen al jaren niet meer. Vrouwen hebben vaak geen zin omdat ze er te moe voor zijn. Het is ook niet zo gek. Er wordt veel van ze verwacht. Vrouwen krijgen kinderen, dragen de meeste verantwoordelijkheid voor de verzorging, doen het grootste deel van het huishouden en proberen daarnaast ook nog eens een carrière op te bouwen.


Mannen met hoofdpijn

Als je denkt dat het alleen vrouwen zijn, die zogenaamd hoofdpijn hebben, dan heb je het mis. Er zijn veel mannen die ook niet altijd zin hebben in een vrijpartij. Er kunnen zich omstandigheden voordoen die de seksdrive ook bij menig man op een laag pitje hebben gezet. Stress is boosdoener nummer één. Stress kan voortkomen uit zorgen over het werk, de financiën of de toekomst.

Het vuurtje opstoken

Gelukkig zijn er manieren om je seksleven nieuw leven in te blazen. Je moet er wel open voor staan. De eerste stap is zo eenvoudig dat het eigenlijk een open deur is. Ga gewoon eens met elkaar vrijen, zonder erbij na te denken of je nu wel of geen zin hebt. Spreek met elkaar af dat je in ieder geval één keer in de week met elkaar gaat vrijen. Het zal je verbazen, maar als je eenmaal weer begonnen bent met het regelmatig hebben van seks, wakker je vanzelf het vuur weer aan. Een vrijpartij brengt nu eenmaal weer passie in de relatie. Je zult je meer verbonden met elkaar voelen.

Rustig aan beginnen

De eerste paar keer dat je weer seks met elkaar hebt, zal niet direct vol passie en vuur zijn. Het is zelfs mogelijk dat het de eerste keren eerder stroef zal gaan. Maar het wordt iedere keer een stukje beter. Regelmatig seks hebben, sterkt het libido. Je zult automatisch steeds meer zin gaan krijgen. Als je merkt dat de seks beter gaat, kun je extra’s toe gaan voegen, zoals sexy lingerie of een massage. Ga samen wat vaker leuke dingen doen. De kinderen? Regel zo nu en dan een oppas!