InfoCash

Artikel

Internet Dating

Auteur: Daantje1990 | geschreven op 05-08-2010

Hoe vind ik tegenwoordig de ware? Internet dating kan je erbij helpen!


internet dating

Internet dating is tegenwoordig heel populair. Je hebt verschillende dating site's. Om je heen hoor je steeds meer mensen erover en dat ze iemand via het internet hebben ontmoet. Het kan leiden tot een hele goede vriendschap, maar ook tot een relatie. Het is ook spannend als je iemand alleen via het internet kent en dan in het echt gaat ontmoeten. Spreek daarom wel altijd af in een openbare ruimte. Nodig nooit zomaar iemand uit bij jou thuis. Zorg er ook voor dat er minimaal 1 iemand weet waar je bent en met wie.

...

mensen om mij heen hebben ook wel eens ee internet date gehad. Ik wist dan waar ze waren en ging in het begin zelf even mee, om te zien wat voor persoon het precies was. Ze hebben nu nog steeds leuk internet contact, maar zien elkaar vrij weinig, omdat de afstand aardig groot is en dus erg vervelend. Het eerse afspraakje was ik zelf ook mee, omdat ik het toch wel een beetje eng vond. er lopen tegenwoordig heel wat gekken rond! Denk ook goed na wat je allemaal aan zo'n persoon de aan de andere kant van de computer zit verteld. Je weet nooit zeker wat voor iemand je voor je hebt zitten. Stuur ook nooit zomaar je foto.

..

Ik ken ook mensen die elkaar hebben ontmoet via een dating site en al een aantal jaren bij elkaar zijn en nog steeds erg gelukkig zijn! ïnteret dating kan dus ook tot iets moois leiden.

Bijna iedereen kent wel mensen om zich heen die aan iternet dating doet. Vraag hun er eens na wat zij er precies van vinden. Misschien kan je eens samen met hun kijken of er ook voor jou iets leuks tussen zit. Dan kan je altijd zelf nog een profiel aanmaken.

slot

Ben je lekker vrijgezel en opzoek naar en relatie, neem dan eens een kijkje op zo'n internet datingsite. Misschien bevalt het je wel heel erg goed.
Wie weet wat voor leuks je daar tegenkomt. Misschien wel je ware liefde?