Advertenties

Communicatie (Mens en Samenleving)

Praten met je baby

Wat wil je baby jou vertellen? Waaraan kun je merken dat een kind je iets duidelijk wil maken? Kijk en zie, dat je kind je omgeving leert te begrijpen door jouw klanken, gebaren en gevoelens.
Auteur: Webmaster | geschreven op 19-04-2013

De gevaren van het internet

Veel mensen weten dat tieners veel tijd doorbrengen op het internet, maar veel mensen weten niet hoe erg het er soms aan toe gaat. Niet alleen met pesterijen en misbruik, maar ook met haat die wordt verspreid en ruzie die wordt gemaakt. Veel ouders begrijpen dit niet omdat ze zelf niet gebruik maken...
Auteur: Tina13 | geschreven op 05-03-2013

Vandaag: betekenis en alles van vandaag

Vandaag: wat betekent dat simpele woordje precies? En wat is er vandaag te doen, wat is er op televisie en wie zijn er vandaag jarig? Je leest het allemaal in dit bijzondere artikel.
Auteur: writersblock | geschreven op 15-07-2011

Soorten communicatie

Communicatie is belangrijk voor ons samenleving. Ook voor bedrijven is communicatie onmisbaar, omdat ze voor marketinggerichte doelen goed moeten kunnen communiceren. Daarom hier een kort artikel over communicatie.
Auteur: Patricki | geschreven op 26-04-2010

Nee, dank je (mini cursus nee zeggen)

Veel mensen hebben moeite om nee te zeggen. Het is een groep mensen die moeite heeft voor zichzelf op te komen, oftewel “assertief” te zijn. Het is een lastig probleem. Mensen die geen nee kunnen zeggen, worden vaak opgescheept met extra klusjes, terwijl ze daar eigenlijk geen tijd voor en geen ...
Auteur: Lichtpuntje | geschreven op 23-04-2010

De telefoon

De telefoon werd uitgevonden in 1876 door Alexander Graham Bell. Dankzij de telefoon vormden afstanden plots geen hinderpaal meer om met elkaar te kunnen praten of communiceren. Het toestel werd dan ook snel wereldwijd gebruikt en bekend.
Auteur: bossie008 | geschreven op 31-03-2010

Communicatie

Er zijn verschillende manieren om contact te hebben met iemand.

Auteur: nellie1987 | geschreven op 19-03-2010