InfoCash

Artikel

Desperate Housewives 6 in première

Auteur: FSC_DC | geschreven op 26-04-2010

Dit weekend ging het langverwachte vervolg van de bende huisvrouwen van Wisteria Lane in première in West-Europa. De "Desperate Housewives" zijn terug voor een 6e seizoen. Wat vinden wij van 'Hot or Not' van de eerste 2 afleveringen. Wilt u ontdekken of ook dit seizoen het kijken waard is? Hieronder vindt u onze deskundige mening.


Episode 1: "Nice is Different Than Good"

Wanneer we terug een kijkje worden gegund in de befaamde Wisteria Lane, zijn we 2 maand later. Lynette Scavo, de supermama van 4 kinderen, is opnieuw zwanger...opnieuw van een tweeling. Zij en haar man Tom bespreken de situatie, want Lynette is allesbehalve enthousiast over de volgende ketting van ochtendmisselijkheid, luiers en vooral...veel extra werk. Bree heeft moeite om zich te bevrijden van haar huwelijk met Orson Hodge. Bovendien maken haar gevoelens voor Susan's ex Karl het haar er niet gemakkelijker op. Intussen ten huize Solis, heeft het jonge gezin van Carlos en Gabrielle er een nieuw lid bij: het sociopathische nichtje van Carlos, Ana. Ana vindt niets beter te doen dan mentale spelletjes te spelen met Gabrielle en haar tante volop te testen. Susan is verrast wanneer haar dochter Julie opnieuw bij haar intrekt en blijkbaar Wisteria Lane-waardig een eigen geheim in pacht houdt. Verder wordt de identiteit van de nieuwe vrouw van Mike ontsluierd en de reacties van zowel Susan als Katherine. Ten slotte, traditioneel voor een nieuw seizoen, komt er een nieuw gezin op Wisteria Lane wonen: Angie en haar man Nick Bolen, samen met hun tienerzoon Danny, die al snel een boon heeft voor Julie Mayer.

Hot or Not?

"They're back!" En hoe... De meute huisvrouwen laat zich weer van hun sterkste kant zien in het nieuwe 6e seizoen. Een leuke start die goed is voor 4 sterretjes, maar zal hun 'winning streak' blijven duren? Kijk snel naar onze beoordeling van episode 2 in het volgende deel van deze recensie.


InfoCash

Artikel