InfoCash

Artikel

Desperate Housewives 6 in première (deel 2)

Auteur: FSC_DC | geschreven op 26-04-2010

Dit weekend ging het langverwachte vervolg van de bende huisvrouwen van Wisteria Lane in première in West-Europa. De "Desperate Housewives" zijn terug voor een 6e seizoen. Wat vinden wij van 'Hot or Not' van de eerste 2 afleveringen. Wilt u ontdekken of ook dit seizoen het kijken waard is? Hieronder vindt u onze deskundige mening met betrekking tot episode 2.


Episode 2: "Being Alive"


Wanneer Julie wordt teruggevonden nadat ze werd aangerand en vervolgens in een coma terecht komt, vraagt iedereen op Wisteria Lane zich af wie de schuldige is? Lynette Scavo houdt de dokters tegen wanneer ze Julie Mayer aan een radiografie willen onderwerpen, aangezien Julie haar vertelde dat ze misschien zwanger is. Deze informatie slaat Susan met verstomming. Ondertussen bloeit er iets moois tussen Karen McCluskey (awardwinnaar Kathryn Joosten) en Roy Handler, de nieuwe biefstukverkoper die bij haar komt aankloppen. Bree Hodge probeert nog steeds haar affectie voor haar advocaat Karl te verbergen voor de bewoners van Wisteria Lane, wanneer zij en Karl uiteindelijk een affaire beginnen. Gabrielle bindt ook in deze episode de strijd aan met de eigenwijze, manipulatieve Ana wanneer zij liegt tegen de politie om de nieuwe buurjongen Danny een alibi te bezorgen voor de nacht waarop Julie werd aangevallen. Intussen discussiëren de nieuwe buren Angie en Nick over hun grote geheim dat ze verborgen houden. Verder merkt Orson dat Katherine haar grip op de realiteit begint te verliezen wanneer ze erop zweert Mike en Susan uit elkaar te halen.

Hot or Not?

De tweede episode van het 6e seizoen van "Desperate Housewives" is minder sterk dan het seizoensbegin. Dit is vrij normaal nadat we de cliffhanger van het vorig seizoen opgelost zagen en tot de ontdekking kwamen welk mysterie het nieuwe seizoen zou gaan beheersen. Episode 2 is dan ook goed voor een sterrenrating van 3,8.
Ons verdict voor DH6 tot nog toe is een solide 4 op 5. Volgende week zijn we er terug met de bespreking van episodes 3 en 4 met de veelbelovende titels: "Never judge a Lady by her Lover" en "The God-why-don't-you-love-me". Tot dan voor een nieuwe 'Hot or Not'.


InfoCash

Artikel