InfoCash

Artikel

Film sex and the city 2

Auteur: kimberly18 | geschreven op 25-07-2010

Ik heb onlangs de film sex and the city 2 gezien, en wil graag met jullie mijn bevindingen over deze film met jullie delen.


Film

De film Sex and the city laat het leventje zien van de 4 vriendinnen Miranda, Charlotte, Carrie en Samantha. In deze film wordt er vooral ingegaan op het leven van Carrie na haar 2 jaren huwelijk. Ze besluiten samen met z'n vieren op reis te gaan. Daar ontmoet Carrie een ex van haar, waardoor ze begint te twijfelen aan haar huwelijk en haar leventje thuis... De film gaat ook over het leven van Charlotte die het leven uitbeeldt van haar met haar 2 kinderen en de nanny, van Miranda die er alles aan doet om jong te blijven, en over Miranda die haar job verliest. Samen vormen deze 4 een een leuk stel op reis!
De film zit vol met humor. Dat maakte de film voor mij toch wel aangenaam om naar te kijken. Ik hou wel van wat humor in een film. Voor mij hoeft een film niet te serieus te zijn. De humor zit in kleine dingen, waardoor het nog leuker wordt. De humor is dus wat subtieler, en is er niet over zoals bij sommige films. De film is zeker geschikt voor zij die van een beetje romantiek houden. Met de nadruk op een beetje. Het was voor mij net genoeg. Niet te veel romantiek, maar net genoeg. Soms is het wel een beetje cliché,maar toch blijft het een mooie film. De film is misschien soms wat ver gezocht, maar toch blijft alles wel realistisch wat er gebeurt in de film, wat het voor mij aangenamer maakt om te bekijken. Ik hou namelijk niet van films waarvan je weet dat zoiets niet kan, ik hou eerder van realistische films. Het enige nadeel van de film dat ik kan bedenken is dat de film misschien soms wel wat langdradig is. Het duurde me soms net iets te lang voor de clue van het verhaal echt kwam. Ik hou soms wat meer van films waarbij de clue van het verhaal wat vlugger zichtbaar is, maar al bij al vond ik de film zeker geslaagd, en kan ik het zeker iedereen aanbevelen. Dus wanneer je nog een naar de cinema gaat, en je weet niet goed welke film te kiezen, kies dan zeker voor de film Sex and the city 2,je zal het je niet beklagen!