InfoCash

Artikel

Toy Story 3

Auteur: Joszhy | geschreven op 08-09-2010

Andy gaat studeren en zijn speelgoedvrienden moeten naar dagopvang Sunnyside. In het begin lijkt het allemaal heel erg mooi te zijn onder leiding van een knuffelbeer. Ze willen graag terug naar Andy en besluiten om weg te gaan. Alleen dat blijkt heel erg moeilijk te zijn, ze mogen niet meer weg, dus kunnen ze alleen nog proberen te ontsnappen.


Recensie

Toy Story, iedereen kent het wel. Een prachtig bedacht en hoog gewaardeerd verhaal over speelgoed. Zou deel drie dan nog wel goed kunnen zijn? Zou Toy Story zijn reputatie kunnen behouden? Iedereen verwachtte er natuurlijk wel wat van, maar vroeg zich natuurlijk ook af of dit niet te veel werd.
Het verhaal begint erg goed, of je deel een en twee nou wel of niet gezien hebt, je komt er toch goed in. Het is natuurlijk wel fijn als je de eerdere delen wel gezien hebt, want de humor wordt daardoor alleen maar leuker. Het duurt ook niet lang of er is al een grap voor de volwassenen, waardoor het zeker niet alleen een film is voor kinderen.
De sfeer in deze film is ook echt weer geweldig, je voelt je weer helemaal thuis bij dit speelgoed. Bij de graphics hebben ze ook niks laten liggen, het ziet er erg goed uit en in de bioscoop zelfs in 3D.
Omdat er zoveel jaren tussen hebben gezeten zou je verwachten dat de figuren toch net iets anders zijn dan voorheen, maar dat is absoluut niet zo, ze doen nog precies hetzelfde en praten hetzelfde.
Het verhaal is echt geweldig, nog beter dan de vorige delen en de emoties die er zijn ingestopt zijn voor een animatiefilm niet te overtreffen. Het is absoluut niet kinderachtig en is zeker te vergelijken met “onze” wereld. Humor, drama, het zit er allemaal in.
Dit is zeker de beste film uit de reeks, een prachtige afsluiting voor een prachtig verhaal, of zal er nog een vervolg komen? Een ding is zeker, beter dan deze kan die toch niet worden!