Advertenties

Artiesten (Muziek en Films)

Dire Straits

Ik ben trouwens ook al jaren fan van Dire Straits. De Britse rockband, die hits scoorde met Sultans of swing en later met Money for nothing. Ik speel zelf ook al lang gitaar, maar Mark Knopfler is de man, die mijn interesse in het instrument heeft gewekt.
Auteur: MusicGirl1 | geschreven op 02-08-2012

Southside Johnny and the Asbury Jukes

Wie aan New Jersey denkt, denkt al snel aan Bruce Springsteen en Bon Jovi, er komen echter nog veel meer muzikale talenten vandaan. Waaronder Southside Johnny and the Asbury Jukes. Misschien in ons landje geen hele grote naam, maar wel de moeite waard om eens live te aanschouwen.
Auteur: MusicGirl1 | geschreven op 02-05-2012

Justin Bieber zijn beliebers gaan tot het uiterste

Hij lijkt een wonderkind en was al muzikaal op zeer jonge leeftijd. Hoewel zijn nummers in Nederland niet zo heel erg bekend zijn, is hij het zelf des te meer. Wat is het toch met deze jongen, dat hij een heel leger ┬┤beliebers┬┤ aan zich weet te binden.
Auteur: Dirkje | geschreven op 04-01-2012

Lady Gaga; antichrist of beschermengel?

Te zwaar, stil en teruggetrokken. Niet echt een omschrijving, die van toepassing lijkt op de succesvolle, opvallende zangeres. Toch had ze vroeger overgewicht en was ze het mikpunt van pesterijen, waardoor haar zelfvertrouwen een behoorlijke deuk opliep.
Auteur: Dirkje | geschreven op 04-01-2012

Psalmen voor Nu

Psalmen voor Nu is een band dit opgericht is in 2002 met de visie alle psalmen een nieuwe berijming te geven. Het project is nog niet heel bekend, maar het wordt langzaam aan in steeds meer kerken en huiskamers gezongen. Wie zijn het en wat doen ze?
Auteur: cdehaas | geschreven op 22-06-2011

Freddie Mercury

Freddy Mercury (de artiestennaam van Farrokh Bulsara) is vooral bekend als leadzanger en songwriter van de band Queen. Queen is onder ander bekend van nummers als: We Will Rock you en Bohemian Rhapsody.
Auteur: jjkboy | geschreven op 04-12-2010