InfoCash

Artikel

Zumba dansen

Auteur: Onbekend | geschreven op 19-04-2010


Als je eens iets anders wil doen, dan fitness of aerobics, kies dan voor Zumba! Een bruisende combinatie van dans- en fitnesstraining in groepsverband.


Wat is Zumba?


Zumba dansen is een combinatie van fitness- en salsadansbewegingen op opzwepende Latijns-Amerikaanse dansmuziek. Door Zumba dansen neem je je hele lichaam onder handen en dat op heerlijke muziek. Je verbrandt tijdens Zumba heel veel caloriëen en het helpt je dus niet alleen je conditie te verbeteren, maar ook met afslanken. Dit is dus een geweldige combinatie: Afslanken terwijl je aan het genieten bent! Je voelt na één Zumbales al dat je echt gewerkt hebt aan je hele lichaam en dat is tegelijkertijd ook goed voor je geest!

Het leuke van Zumba is dat het voor alle leeftijden is en dat je met een hele groep danst in een zaal of sporthal. De danspasjes zijn zo moeilijk niet en daarbij leer je ook nog nieuwe mensen kennen en het is er iedere keer supergezellig! Een uurtje is er zo voorbij!

Zumba Toning


Een ander onderdeel van Zumba is Zumba Toning. Zumba Toning zorgt voor extra versteviging van je spieren. De training is voor je hele lichaam, maar er worden ook bepaalde spiergroepen speciaal bewerkt, zoals de spieren in je bovenlichaam, je rug- en buikspieren, je taille.
Dit gericht bewerken en verstevigen van bepaalde spiergroepen, zorgt ervoor dat je je figuur wat meer kan vormgeven, of als je al een goed figuur hebt, dit zo kan houden.

Snel resultaat


Als je zo een paar weken achter elkaar naar de lessen bent geweest, dan zul je al gauw merken, dat je je beter in je vel voelt, je meer conditie hebt gekregen en je jonger en sterker uit gaat zien. Je familie en vrienden zullen het resultaat ook snel aan je zien! Je kan je familie en vrienden natuurlijk filmpjes laten zien op het internet, zodat ze zien wat Zumba dansen inhoudt en dan zou je het thuis met ze kunnen oefenen. Maar je zou ze ook kunnen introduceren bij je eigen Zumba dansgroep, waar ze een gratis probeerles mee kunnen doen. Wie weet worden zij dan ook wel gepakt door het Zumbavirus!

Plezier verzekerd!


InfoCash

Artikel

RELEVANTE ARTIKELEN