InfoCash

Artikel

Wie van de 4 zal het worden?

Auteur: Onbekend | geschreven op 20-04-2010

[Wie van de 4 Europese topclubs zal het worden op 22 Mei? Na de uitschakeling van alle Engelse clubs zijn er nog 4 clubs uit 4 verschillende landen die kunnen meestrijden om te titel van beste ploeg in Europa. De vraag is wie zal het worden?


Inter Milan verast

Dit jaar zijn er heel veel verassingen geweest in de Champions league. Topclubs zoals Real Madrid, Arsenal, Man. United en Chelsea hebben de halve finale niet gehaald. Toch werden deze getipt als favorieten voor de titel. Vandaag verast Inter iedereen door topfavoriet FC Barcelona te verslagen met 3-1.

Barcelona, de titelverdediger speelde vanavond de heenwedstrijd tegen Inter Milan. Iedereen zei dat Barcelona met supertalent Lionel Messi onverslaanbaar waren maar vanavond id het tegendeel bewezen. Barcelona verloor met 3-1 op het veld van Inter Milan. Messi kwam niet in de match door de goede verdediging van Inter Milan. De terugwedstrijd in het stadion van Barcelona zal ongetwijfeld een duel zijn om niet te missen. Barcelona zal er alles aan doen om zijn titel van vorig jaar te verlengen al zal het niet gemakkelijk zijn. Barcelona moet thuis met 2 doelpunten verschil winnen om zich als nog te plaatsen voor de finale.

Inter Milan is nu al 6 Wedstrijden op rij ongeslagen in de Champions league en hunkert naar de titel van beste ploeg in Europa 45 jaar na hun vorige titel. Inter Milan staat voor een moeilijke opdracht in Camp Nou maar heeft wel een zeer goede uitgangspositie.

De 2 underdogs van deze Champions League zijn Lyon en Bayer Müchen. Bayer heeft op papier de beste ploeg om de finale te halen tegen Olympique Lyon. Lyon die in de kwartfinale door het oog van de naald kroop tegen Bordeaux zal toch beter voor de dag moeten komen om Bayer op topniveau te kunnen verslaan.

Wie we in de finale terug zullen zien weten we binnen 2 weken. Is het Lionel Messi met Barcelona of word het toch Inter Milan met José Mourinho. Ribery en Bayer zullen er alles aan doen om Govou en Lyon van de finale weg te houden. Dit wordt ongetwijfeld de meest verrassende finale in jaren.