InfoCash

Artikel

Jaarlijks evenement Hilversum Alive.

Auteur: tries70 | geschreven op 24-07-2012

Hilversum Alive is een jaarlijks bruisende festival met vele optredens. Het spektakel wordt door tienduizenden bezoekers bezocht. Elk jaar wordt het evenement, de laatste weekeind van juni gehouden. Het is voor jong en oud.


Hilversum Alive; een jaarlijks succes.

Het festival Hilversum Alive is een driedaagse evenement dat elk jaar aan het einde van de maand juni gehouden wordt in Hilversum Centrum, georganiseerd door de Stichting Hilversum Alive. Verschillende podia worden geplaatst met diverse artiesten en dansgroepen. Het programma wordt per podia gemaakt en hebben verschillende muziekstijlen. Zo is er voor jong en oud vermaak. Het varieert van Jazz tot Pop maar ook bekende DJ's zoals Eric E. heeft er opgetreden. Tienduizenden mensen bezoeken dit evenement omdat het er heel gezellig is.

Vanaf dit jaar (2012) wordt er €10,- entree geld geheven en zijn er hekken geplaatst om de podia. Het entreebewijs dat u krijgt is voor de hele dag en kunt u op vertoon hiervan, bij alle podia terecht waar entree voor moeten worden betaald. Er zijn ook kleinere podia waar geen hekken staan en u geen entree hoeft te betalen. Diverse café's en restaurants hebben ook een bandje binnen of buiten op het terras.

Bij elke bar zal ook worden gecontroleerd op leeftijd i.v.m. alcohol inschenken. Op vertoon van een legitimatiebewijs is het mogelijk om een gratis polsbandje te halen. Deze zijn op elke evenemententerrein te verkrijgen en zo hoeft u zich niet iedere keer te legitimeren. Zo'n polsbandje is voldoende.

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer is het evenement goed te bereiken. Het station zit er vlakbij en is nog geen 5 minuten lopen. Het is goed mogelijk om met de trein of bus te gaan. Houdt u hier wel rekening met de vertrektijden.

Per auto is het ook mogelijk te komen. Er zijn diverse parkeergarages die gedurende de evenement open zijn. U zult wel parkeergeld moeten betalen en dat verschilt per parkeergarage.


InfoCash

Artikel

RELEVANTE ARTIKELEN