InfoCash

Artikel

Camping Dennenoord

Auteur: angelique | geschreven op 06-09-2012

Camping Dennenoord is een jongeren camping in Giethmen, vlak bij Ommen. In Ommen kun je gezellig uitgaan in de vele kroegjes, restaurants en discotheken. De camping is een goede locatie voor gezellige feesten en meetings.


Zomervakantie op zijn best

De drukste periode op camping Dennenoord is in de zomervakantie. Er komen in de zomervakantie gemiddeld 700 tot 800 jongeren per dag. De camping is daarom een mooie gelegenheid om jongeren van je eigen leeftijd te leren kennen. Er is ook een kantine aanwezig op de camping en een winkeltje die bij de reseptie in zit. Deze zijn elke dag in de zomervakantie geopend. Als je aankomt op de camping moet je je melden bij de receptie en dan word je genoteerd dat je er bent met daarbij een kopi van je ID kaart. Onder de 16 krijg je een rood bandje waarmee je dan dus geen alcohol of sigaretten kan halen. Boven de 16 krijg je een geel bandje waarmee je dan wel alcohol en sigaretten kan halen. En boven de 18 krijg je een groen bandje waarmee je alles kan halen. Op de camping is een sier meer aanwezig waar je kunt zonnen en een volleybalveld waar je eventueel kunt sporten. 

 

Uitgaan

Op de camping zelf is een discotheek aanwezig die elke dag geopend is behalve zaterdag. Natuurlijk kun je zaterdags wel uit gaan, er rijd dan gratis een bus naar discotheek Takens en discotheek Zaal Dijk. Takens is in Balkbrug, Zaal Dijk is inLemele. De entree bij Takens en Zaal Dijk is gratis wanneer je een bandje van camping Dennenoord om hebt. De bussen rijden tot diep in de nacht weer terug naar de camping. Zodat je helemaal uit kunt feesten!

Regels

  • Je mag van 10:00 tot 2:00 de muziek zo hard aan hebben als je wilt.
  • Je mag de hele nacht op blijven zolang je maar niet te veel lawaai hebt.
  • Je mag alles drinken op het terrein mits de dranken zijn geschonken in een beker.
  • Je mag barbequen en fakkels plaatsen, maar geen groot vuur stoken omdat het is gelegen in de bossen.
  • Voordat je de camping verlaat moet je de plek netjes achterlaten.

InfoCash

Artikel

RELEVANTE ARTIKELEN