InfoCash

Artikel

Gran Canaria

Auteur: riek1971 | geschreven op 05-09-2010

Gran Canaria is een geweldig vakantie eiland,en er is genoeg te doen.


Gran Canaria

Wij zijn al een aantal keer naar Gran Canaria geweest dit jaar ook nog het was er weer heerlijk ook voor de kinderen was het er mooi.
Het vliegen naar Gran Canaria is rond de vier uur het klimaat is er heerlijk zo tussen de 26 graden en 35 graden.
Wij zaten in het Hotel Euginia Victoria er was een leuk animatie team en het eten was ook voldoende we hadden allinclusieve dus drinken kon ook wat je maar wilde.
Er was ook een wellness center erg mooi en ook heerlijk dat zat bij de prijs inbegrepen je kreeg een kaartje mee,zodat je gratis gebruik van kon maken.Verder was er ook een internet cafe daar kon je nog mooi je email nog even na kijken.

Wat is er te doen

Er is genoeg te doen op Gran Canaria.Palmitos Park is erg leuk voor de kinderen je hebt er ook een dolfijnen show,Aqualand een zwemparadijs met hoge glijbanen.Ook kun je een dagje met de boot mee dolfijnen kijken,Sioux City is een western attrackie.Verder kun je ook nog met een kameel de woestijnen in.Al met al genoeg te doen en voor iedereen wat wils.Voor de jongeren zijn er ook discotheken en genoeg barretjes.Broodje Amsterdam is ook erg intrek bij veel Nederlanders. Er zijn ook genoeg winkel centra's waaronder de yumbo.En natuurlijk is er ook een Macdonalds.

Aan te raden

Voor mij is Gran Canaria echt een aanrader om op vakantie te gaan.Het is er altijd mooi weer en het strand is er ook erg mooi en vooral de boulevaard is er gezellig.
Je kan met de taxi overal naar toe als je niet van wandelen houdt dat was rond €2.25 dus geen geld en de moeite waard ook.
We zouden zo weer gaan ik vind Gran Canaria ook nog veilig je hoeft niet bang te zijn dat je wordt achter nagezeten. En een heleboel spanjaarden vooral in de horeca leren ook al wat van de Nederlandse taal en dat gaat steeds beter merkte ik al.
Voor mij geen ander vakantie land meer.